Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Strand met rieten en gekleurde parasollen en mensen die zwemmen in aquablauwe zee in Spanje

Zonvakantie in december

  1. Home
  2. Vakantie
  3. December

De fijnste zonvakanties in december

Op vakantie naar de zon in december? Zodra de dagen donker en korter worden, is de behoefte aan een zonvakantie des te groter. Want een beetje vitamine D op zijn tijd is voor iedereen een goed idee. En het mooie is, dat je daar niet eens ver voor hoeft te reizen. Op slechts een paar uur vliegen kun je op de Canarische Eilanden of Egypte van een heerlijke winterzon vakantie genieten. Of je nou voor of tijdens de kerstvakantie wilt vertrekken: wij hebben alvast warme bestemmingen in december voor je op een rij gezet. Hoef jij alleen nog maar te kiezen. Waar ga jij heen op zonvakantie komende december? 

Populaire zonbestemmingen in december

Zonvakantie december: dat wil je!

Waarom wachten tot de zon in Nederland weer gaat schijnen als je ook naar een warm vakantieland kunt in december? Met Sunweb boek je in een handomdraai een fijne zonvakantie. Dat wordt smeren, keren, flaneren en dineren op de fijnste plekken. Huur bijvoorbeeld een auto en ga op ontdekkingsreis op de mooiste eilanden of kies voor een leuke stedentrip naar een warm land. De decembermaand is de maand waarin samen zijn met geliefden centraal staat. En hoe doe je dat nou beter dan samen op familievakantie te gaan? Terugblikken op het afgelopen jaar, samen de mooiste momenten beleven en plannen maken voor jullie bucketlist aan toekomstige vakantiebestemmingen. Twijfel je nog? Wij geven je alvast wat tips over de beste winterzonbestemmingen.

Bestemmingen zonvakanties december 

Een populaire bestemming in december is de Rode Zee in Egypte. Hoewel de grootste hitte hier in deze maand voorbij is, geniet je er nog wel van aangename temperaturen. Bezoek een van de prachtige musea die Egypte rijk is of bekijk eens een echte pyramide van dichtbij. Niet alleen boven, maar ook onderwater kijk jij je ogen uit. In Hurghada vind je schitterende koraalriffen en diverse soorten tropische vissen die jij tijdens het duiken in de Rode Zee kunt spotten. Ben je op zoek naar een goedkope zonvakantie in december? Of je nou besluit om naar de Canarische Eilanden te gaan, of kiest voor een ultra luxe badplaats in Egypte: met een last minute vakantie in december geniet je altijd van aantrekkelijke prijs.