Zonvakantie januari

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Januari

Zonvakantie januari

De leukste bestemmingen voor een zonvakantie in januari

Begin het nieuwe jaar goed en boek een zonvakantie in januari! Er is niets fijner dan in de koude januari maand naar de zon te vliegen en te genieten van een ontspannen vakantie met zon. Ga jij voor een vakantie op de Canarische eilanden of ga je voor een vakantie in Egypte? Op veel bestemmingen heb je ook in januari zonzekerheid en een fijne bijkomstigheid is dat het wat rustiger is in de resorts, op de stranden en op de terrassen.

Een zonvakantie januari 2024 kun je nu al boeken. We hebben de leukste zonbestemmingen alvast voor je uitgezocht. Jij hoeft alleen nog maar je koffers te pakken en te genieten van de voorpret. Vind jouw ideale zonvakantie januari 2024 bij Sunweb!

Vind je vakantie met vertrek in januari

Wat je allemaal wil weten over jouw zonvakantie in januari

Vakantiebestemmingen januari 2024

Waarom een vakantie januari 2024?

Een zonvakantie in januari geeft je de kans op te laden en alvast een kleurtje op te bouwen richting de lente. Er zijn tal van fijne bestemmingen die geschikt zijn voor een vakantie januari 2023. Meteen ook de maand om je goede voornemens in praktijk te brengen en te genieten van wat meer tijd voor jezelf. Geniet van de zon, het strand en een goede cocktail in de vele restaurantjes of barretjes.

Het weer tijdens jouw januari zonvakantie

Wanneer het koud is in Nederland wil je naar een zonzekere bestemming waar je ook in januari van de zon kunt genieten. Waar je op je slippers kunt lopen en de zon op je huid te voelen! Wil je weten waar? Bekijk onze blog met de 5 beste winterzon bestemmingen