Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Zonnige kust van Antalya, Turkije

Zonvakantie januari

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Januari

Warme bestemmingen voor jouw zonvakantie in januari

Op zonvakantie in januari? Begin het nieuwe jaar goed en boek een winterzonvakantie. Er is niets fijner dan in de koude januari maand naar de zon te vliegen en te genieten van een ontspannen vakantie. Ga jij voor een vakantie op de Canarische Eilanden of ga je voor een vakantie in Egypte? Bereid je voor op een heerlijke winterzonvakantie met als fijne bijkomstigheid dat het wat rustiger is in de resorts, op de stranden en op de terrassen. Een zonvakantie januari 2025 kun je nu al boeken. We hebben de leukste zonnige bestemmingen in januari alvast voor je uitgezocht. Jij hoeft alleen nog maar je koffers te pakken en te genieten van de voorpret. 

 

Vind je vakantie met vertrek in januari

De beste zonvakanties in januari

Een zonvakantie in januari geeft je de kans op te laden en alvast een kleurtje op te bouwen richting de lente. Er zijn tal van fijne bestemmingen die geschikt zijn voor een vakantie in januari. Meteen ook de maand om je goede voornemens in praktijk te brengen en te genieten van wat meer tijd voor jezelf. Geniet van de zon, het strand en een goede cocktail in de vele restaurantjes of barretjes. Met een goedkope winterzonvakantie of juist met die (ultra) all inclusive vakantie zal jouw winterdip als sneeuw voor de zon verdwijnen. Boek een last minute vakantie en vlieg binnen zes weken naar jouw favoriete warme bestemming. Waar wacht je nog op?

Het weer tijdens jouw januari zonvakantie

Zelfs tijdens de koude maand januari kun jij naar een zonzekere bestemming waar je van de warmte kunt genieten. Waar je op je slippers kunt lopen en de zon op je huid te voelen! Wil je weten waar je de meest ideale bestemmingen vindt? Geen zorgen, wij hebben het voor je uitgezocht. Bekijk onze blog met de 5 beste winterzon bestemmingen en droom weg van de warme stranden, avontuurlijke activiteiten en mooie steden die je kunt bezoeken tijdens een vakantie in januari. Laat je inspireren en plan jouw perfecte vakantie om de winterkou te ontvluchten en te genieten van de ultieme zonvakantie.