Door |Geüpdatet op: 24 december, 2014|2.8 min leestijd|

Je kunt natuurlijk zelf naar je wintersportbestemming rijden. Maar in slaap vallen in een luxe stoel en wakker worden in de sneeuw is ook een optie. Een busreis naar de wintersport is ideaal.

Reizen naar je wintersportbestemming kan op allerlei manieren. Zo kiezen veel wintersporters voor het vliegtuig of de auto. Maar wat de meeste mensen misschien niet weten is dat de bus voordeliger kan zijn en comfortabel is. Je vakantie begint zodra je de bus bent ingestapt en om niet te vergeten, een busreis betekent gezelligheid! Onderweg leer je mensen kennen die je ook weer tegen kunt komen op dezelfde bestemming.

Sunweb biedt busreizen aan naar verschillende bestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland. Daarom hebben we alle voordelen even op een rijtje gezet.

Korte en langere reizen
We kunnen allemaal niet wachten om weer van de pistes af te glijden! Wanneer je kiest voor een Midweek wintersporten heb je de mogelijkheid om 6 dagen op de piste te staan. Tijdens een Mini Ski zijn dit 3 dagen en mocht je naar La Joue du Loup of Superdevoluy reizen dan heb je de mogelijkheid om 4 dagen te kunnen skiën bij een vertrek op zondag. Wanneer je een week reis hebt geboekt kun je maar liefst genieten van 8 dagen op de piste!

Sunweb wintersport busreizen

De busreis
Normaalgesproken hebben busreizen een dinerstop ingepland, maar voor de reizen naar Oostenrijk, mini/midweek Fiesch, Zwitserland en mini/midweek Châtel, Frankrijk geldt dit niet waardoor je later vertrekt. Alle overige bestemmingen in Frankrijk hebben wel de dinerstop. De bus vertrekt aan het eind van de middag/begin van de avond naar Frankrijk en in de avond naar Oostenrijk. De tijden zijn afhankelijk van de gekozen opstaplocatie in noord/midden/zuiden van Nederland. De volgende ochtend ben je vroeg op bestemming waardoor je kunt genieten van een heerlijk streek ontbijt!

Busreis Sunweb wintersport

Comfort onderweg
Onze verzorgde busreizen bieden gemak, wanneer je instapt heb je gelijk het gevoel dat je vakantie is begonnen. De bussen zijn voorzien van Royal Class stoelen wat betekent dat je veel beenruimte hebt. Ook kun je hier lekker slapen en je stoel 45 graden naar achteren plaatsen. Tijdens de reis kun je gezellig een film kijken of kletsen met je reisgenoten. Tijdens de nachtstop heb je de mogelijkheid om je tanden poetsen om vervolgens lekker te gaan slapen.

Een tip om niet te vergeten!
Vergeet tijdens de busreis niet je lekkere dekentje en een klein kussentje om lekker weg te snoezen, dromend over die onvergetelijke vakantie die komen gaat.

Veiligheid voorop
Natuurlijk staat veiligheid altijd voorop. Tijdens de reis rijden we dan ook altijd naar de bestemming met twee zeer ervaren chauffeurs. Daarbij hebben onze bussen een gemiddelde leeftijd van 3 jaar, zijn allemaal voorzien van winterbanden en hebben zij altijd sneeuwkettingen en reservesetjes bij de hand.

Met de bus op wintersport

Een bijkomend voordeel van zo’n busreis is dat is uitgerust aankomt op de bestemming. Geen stress, geen sneeuwkettingen of rijden door weer en wind. Ook hoef je geen zorgen te maken over tolpoortjes, navigatie systemen, eventueel parkeerkosten op de bestemming en ingesneeuwde auto’s aan het eind van de vakantie. En wat ook niet onbelangrijk is, al je zorgen worden weggenomen. Let the vacation begin!!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?