Door |Geüpdatet op: 14 december, 2016|1.6 min leestijd|

Ben je gek op wintersport, maar niet zo gek op uren in de bus of auto zitten? Waar voor de één de rit naar het vakantieadres toe al een feest is, vindt de ander het verschrikkelijk. Gelukkig hoef je hiervoor niet de wintersport voorgoed af te schrijven! Je kunt namelijk ook in een supersnel tempo naar jouw wintersportbestemming vliegen. Een kortere reistijd, dus meer winterplezier!

In no-time op de piste

Sunweb - Wintersport - Met het vliegtuig

’s Ochtends zit je thuis nog lekker aan een ontbijtje, en ’s middags kun je al de eerste lift omhoog pakken. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Met Transavia vlieg je vanaf verschillende luchthavens naar meerdere wintersportgebieden in Andorra, Frankrijk, Oostenrijk en Italië. Eenmaal geland is de transfer naar en vanaf je accommodatie inbegrepen, ideaal dus!

Extra genieten van een weekendje wintersport

Sunweb - Wintersport - Mini Ski en Midweek

Als je kiest voor een weekendje skiën, is het nóg lekkerder om snel op jouw bestemming aan te komen! Dan kun je een extra lift omhoog nemen of bijvoorbeeld nog meer heisse choco’s bestellen. Wil jij een Mini Ski of Midweek boeken én jouw tijd optimaal benutten? Kies dan voor een vakantie met het vliegtuig!

Geen gesleep met bagage

Sunweb - Wintersport - Bagage

Natuurlijk kun je jouw eigen materiaal meenemen als je met het vliegtuig op wintersport gaat. Let dan wel altijd op dat je de juiste bagage bijboekt. Helemaal onbezorgd op vakantie kan door jouw materialen bij te boeken. Dan staat dit op bestemming klaar en breng je het na de laatste dag op de piste weer terug en stap je met alleen jouw koffer weer op het vliegtuig terug.

Kijk op de website voor alle mogelijke wintersportvakanties met het vliegtuig, waarvan veel zelfs ook inclusief skipas zijn. Zo sta je snel in de sneeuw en kun je onbezorgd genieten!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?