Door |Geüpdatet op: 16 november, 2016|2.5 min leestijd|

Mayrhofen is het populaire wintersportdorp in Oostenrijk, van de deelstaat Tirol. Mayrhofen is de wintersportbestemming voor quality time met de hele familie. De wintersportvakantie is hét moment om naast je eigen gezin samen met een ander gezin van vrienden of familie eropuit te gaan. Samen gezellig in één groot chalet of appartement in hetzelfde dorp. Zo kunnen de kinderen fijn met elkaar op skiles en hebben jullie ook meer dan genoeg tijd om met elkaar door te brengen.

Mayrhofen biedt voor ieder gezinslid iets wils!

Kinderen op skiles

In Mayrhofen is voor iedere familie wel een geschikt vakantieadres te vinden. Of je nu voor dat grote chalet of ruime appartementen kiest; in dit wintersportdorp vind je het allemaal. De allerkleinste wintersportertjes kunnen naar de dagopvang Wuppy’s Kinderland worden gebracht wanneer je zelf graag even de piste op gaat. Gaan bijvoorbeeld een niet skiënde opa en oma mee om op te passen? Voor hen is er zo’n 45 kilometer aan mooie wandelroutes in de buurt te vinden. En kleine wintersportfans kunnen op les, de brede rustige pistes met kinderliften zijn hier de perfecte plek voor.

Wat is er nog meer te doen?

Sneeuwballengevecht

Ook naast de piste is er genoeg te doen voor iedereen. Dé activiteit voor de hele familie is rodelen. Op de Wiesenhof of Lacknerbrunn rodelbaan zal duidelijk worden dat sleeën echt niet alleen voor kinderen leuk is. Een rondje over de schaatsbaan hoort eigenlijk ook in het winterwonderland plaatje. En een sneeuwpop bouwen of een sneeuwballengevecht houden zijn natuurlijk activiteiten die nooit mogen ontbreken tijdens een wintersportvakantie.  Even genoeg van de kou?  Warm op en ontspan in het subtropische zwembad Erlebnisbad. Wedden dat de kids dit ook tijdens de wintersport geweldig vinden?

Mayrhofen maakt hongerig

Mayrhofen maakt hongerig

Een dag lang op de piste gaat, zeker de kinderen, natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Ideaal aan een appartement of chalet is natuurlijk dat je zelf voor een heerlijke maaltijd kunt zorgen. Zo hoeft de hele familie niet meer de deur uit en blijft er voldoende tijd over om spelletjes te doen, een goed boek te lezen en natuurlijk om met zijn allen te lachen om de hilarische valpartij van oom Jaap. Maar in Mayrhofen kun je ook kiezen uit talloze restaurants. Zo kun je bijvoorbeeld een hapje eten bij Mo’s, waar ze onder andere lekkere hamburgers, steaks en pizza’s op de menukaart hebben staan.

Laat alles van A tot Z voor je regelen!

Laat alles voor je regelen bij Sunweb

Als je met de hele familie op pad gaat wil je natuurlijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat kan een hoop geregel zijn. Ideaal dus dat de skipas, -lessen en materiaalhuur allemaal door Sunweb geregeld kunnen worden. Op onze website vind je alle wintersportvakanties naar Mayrhofen, die je tijdens de Ideale Deals extra voordelig kunt boeken!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?