Door |Geüpdatet op: 06 januari, 2017|1.3 min leestijd|

Ook in 2016 zijn de prestigieuze World Ski Awards, als onderdeel van de World Travel Awards, weer uitgereikt in het Oostenrijkse Kitzbühel. Na het winnen van deze ‘oscar voor de reisbranche’ in 2015 smaakte dit natuurlijk naar meer. Dus heeft Sunweb er ook in 2016 weer alles aan gedaan om ook dit jaar weer genomineerd te worden in de categorie Worlds Best Ski Touroperator. Dat is gelukt, en raad eens? Door vele stemmen van wintersporters en experts in de wintersportwereld, is Sunweb voor de tweede keer op rij verkozen tot ’s Werelds Beste Wintersportaanbieder!

Waarom Sunweb gewonnen heeft

_jlf6343-met-wsa-shield

Met een ontzettend veelzijdig aanbod kan iedere vakantieganger een geschikt vakantieadres vinden bij Sunweb. Of je nu het liefst wintersport viert in exclusieve luxe, liever voor een authentiek adresje kiest, met het hele gezin eropuit gaat of simpelweg wil kiezen uit de absolute toppers uit het aanbod. Omdat aan iedereen gedacht is, veel vakanties inclusief skipas zijn en je ook nog eens vele extra’s kunt reserveren zoals skimateriaal en lessen, kun je bij Sunweb een compleet verzorgde wintersportvakantie boeken. Ook als je met een grote groep op vakantie wilt heeft Sunweb talloze mogelijkheden.

Sunweb wintersport - World Ski Awards - Winnaar 2016

Als onderdeel van de Sundio Group heeft Sunweb al meer dan 25 jaar ervaring in de reisbranche en sturen daardoor meer mensen op wintersport dan welke andere wintersportaanbieder dan ook. Ben jij ook benieuwd geworden naar dit award-winnende aanbod? Kijk dan hier!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?