Door |Geüpdatet op: 25 november, 2015|1.4 min leestijd|

Heb je het al gehoord? Op 21 november zijn de ‘World Ski Awards’ uitgereikt in Kitzbühel, Oostenrijk. Dit is een onderdeel van de ‘World Travel Awards’, dat kan worden beschouwd als de ‘Oscars’ voor de reisbranche.

Deze ‘World Ski Awards’ zijn in het leven geroepen om de vele initiatieven toe te juichen, die bijdragen aan het verbeteren van de wintersport wereldwijd. Er worden tijdens deze prestigieuze ceremonie awards uitgereikt aan de ski resorts, hotels, chalets en tour operators die voorop gaan in de wereld van de reisbranche.

Dit jaar was Sunweb genomineerd voor de ‘World Travel Awards’ in de categorie ‘World’s Best Ski Tour Operator’. Door vele stemmen van wintersporters en experts in de wintersportwereld, werd Sunweb verkozen tot ’s Werelds Beste Wintersportaanbieder 2015!

Sunweb - 's Werelds Beste Wintersportaanbieder

Waarom Sunweb deze Award heeft gewonnen

Sunweb biedt een grote verscheidenheid aan wintersport vakanties aan naar ’s werelds beste skigebieden. Wij bieden alle benodigdheden voor een geweldige ski- of snowboardervaring. Daarnaast is er bij ons voor ieder wat wils te vinden, want kom je met een groep, met je partner of alleen? Sunweb heeft fantastische wintersportvakanties voor iedereen! Als onderdeel van de Sundio Group hebben we al meer dan 24 jaar ervaring in de reisbranche en sturen wij jaarlijks meer mensen op wintersport naar de Alpen dan welk andere wintersportaanbieder in de wereld dan ook! Kortom; bij ons kun je terecht voor het perfecte wintersportavontuur! Kijk daarom hier alvast voor ons award-winning aanbod.

Sunweb - 's Werelds Beste Wintersportaanbieder

Wil je meer weten over de World Ski Awards? Kijk dan hier voor alle winnaars en genomineerden voor de World Ski Awards 2015.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
25 november, 2015|1 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

  1. Renate 07 augustus, 2017 at 10:15 pm Beantwoorden

    Top, super service!