Door |Geüpdatet op: 13 september, 2019|1.5 min leestijd|

Sunweb is dit jaar opnieuw genomineerd voor de World Ski Awards in de categorie “World’s Best Ski Tour Operator”. Hier zijn we super trots op, want de “World Ski Awards” maken deel uit van de “World Travel Awards”. Deze betekenen voor de reisindustrie, wat de Oscars betekenen voor de filmindustrie.
Sunweb heeft een uitgebreid aanbod aan wintersportvakanties naar verschillende skigebieden die behoren tot de beste ter wereld. Daarnaast is er bij ons voor ieder wat wils te vinden, want kom je met een groep, met je partner of alleen? Sunweb heeft fantastische wintersportvakanties voor iedereen!

World Ski Awards

Elk jaar trekken miljoenen wintersporters naar verschillende fantastische ski resorts. De ski industrie werkt onvermoeibaar verder, om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige vakantie beleeft in een mooi hotel of appartement, met toegang tot de perfect onderhouden en eindeloze skipistes.

De World Ski Awards vieren de vele initiatieven van de skigebieden, de hotels, de chalets en touroperators die als rolmodellen fungeren voor de rest van de markt en industrie om van een wintersportvakantie een onvergetelijke ervaring te maken.

De winnaars in de verschillende categorieën van de World Ski Awards worden geselecteerd door een team van professionals, media en uiteraard ook door degenen die het beste weten wat een wintersportvakantie zo bijzonder maakt… JIJ!

Stem voor Sunweb als je favoriete wintersportmerk!

We vinden het een hele eer om wederom genomineerd te zijn en het is geen geheim dat we deze award ook heel graag voor de 5e keer op rij willen winnen! Om hierin te slagen, hebben we jouw stem nodig. Stem daarom (alsjeblieft) voor Sunweb via Worldskiawards.com. Je kunt je stem uitbrengen door in te loggen. Vergeet niet je stem te bevestigen via de mail.

Alvast bedankt voor je steun!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
13 september, 2019|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.