Door |Geüpdatet op: 25 juli, 2017|1.3 min leestijd|

Terwijl Team Sunweb in de Franse bergen de mooiste prestaties neerzette en herinneringen creëerde, waren onze inkopers in diezelfde bergen opzoek naar de mooiste plekjes voor jou! Zodat jij daar de komende wintersport óók herinneringen kan creëren en wie weet jouw persoonlijke prestatie verbeteren door die ene piste nog net iets sneller af te knallen. Lees nu waarom je nu al jouw wintersport zou moeten boeken!

Met ruim 220 wintersportbestemmingen kan Sunweb zich gerust, net als Warren Barguil, de koning van de bergen noemen! Hier kun jij vast en zeker ook jouw perfecte wintersportadres tussen vinden. Kies jij voor een klein wintersportdorpje zoals Valloire of kies je liever voor een bruisende bestemming zoals bijvoorbeeld Val Thorens?

Team Sunweb trotseerde samen de bergen tijdens de Tour de France en zeg nou zelf, tijdens de wintersport is er toch niets leuker om dat ook met jouw ‘eigen team’ te doen? Met een groep vrienden, collega’s of familie de pistes op om er een onvergetelijke tijd van te maken! #creatingmemories

Nu het wintersportaanbod nog maar net te boeken is, zijn de allerbeste hotels, appartementen of chalets nu nog beschikbaar! Met snel zijn kun je dus niet alleen een groene trui binnenslepen, maar óók het perfecte wintersportadres.

Trek daarom nu een sprintje naar de website, vul de filters in en vind als een speer jouw volgende wintersportvakantie! Dan profiteer je bovendien van veel vroegboekvoordelen.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?