Door |Geüpdatet op: 25 juli, 2017|1.3 min leestijd|

Terwijl Team Sunweb in de Franse bergen de mooiste prestaties neerzette en herinneringen creëerde, waren onze inkopers in diezelfde bergen opzoek naar de mooiste plekjes voor jou! Zodat jij daar de komende wintersport óók herinneringen kan creëren en wie weet jouw persoonlijke prestatie verbeteren door die ene piste nog net iets sneller af te knallen. Lees nu waarom je nu al jouw wintersport zou moeten boeken!

Met ruim 220 wintersportbestemmingen kan Sunweb zich gerust, net als Warren Barguil, de koning van de bergen noemen! Hier kun jij vast en zeker ook jouw perfecte wintersportadres tussen vinden. Kies jij voor een klein wintersportdorpje zoals Valloire of kies je liever voor een bruisende bestemming zoals bijvoorbeeld Val Thorens?

Team Sunweb trotseerde samen de bergen tijdens de Tour de France en zeg nou zelf, tijdens de wintersport is er toch niets leuker om dat ook met jouw ‘eigen team’ te doen? Met een groep vrienden, collega’s of familie de pistes op om er een onvergetelijke tijd van te maken! #creatingmemories

Nu het wintersportaanbod nog maar net te boeken is, zijn de allerbeste hotels, appartementen of chalets nu nog beschikbaar! Met snel zijn kun je dus niet alleen een groene trui binnenslepen, maar óók het perfecte wintersportadres.

Trek daarom nu een sprintje naar de website, vul de filters in en vind als een speer jouw volgende wintersportvakantie! Dan profiteer je bovendien van veel vroegboekvoordelen.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
25 juli, 2017|1 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

  1. Elly 02 september, 2017 at 8:27 am Beantwoorden

    Het wordt voor mensen uit het noorden van het land steeds moeilijker om een reis uit te zoeken. Opstappen in zwolle is niet meer mogelijk bij alle midweekski vakanties. Dan naar Utrecht. Heeft Sunweb weer een andere plaats(reactorweg). Blijkt daar op de zaterdag geen openbaar vervoer te rijden. 20 min. lopen met je bage. Alle opstapplaatsen moeilijk te bereiken met. Ov. Tellen passagiers uit het noorden niet meer mee?


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.