Door |Geüpdatet op: 19 december, 2016|1.7 min leestijd|

De voorjaarsvakantie is de ideale tijd om met het hele gezin op wintersport te gaan. De kinderen zijn vrij van school en de wintersportgebieden hebben zich klaargemaakt voor de komst van veel wintersporters. Zo worden er in deze periode vaak leuke dingen georganiseerd, zoals ski- en vuurwerkshows. Het is dus niet alleen de handigste, maar vaak ook nog eens de gezelligste tijd om op wintersport te gaan!

Wanneer is de voorjaarsvakantie?

Sneeuwballengevecht

De voorjaarsvakantie is in Nederland opgedeeld in verschillende periodes. Dit zijn richtlijnen, raadpleeg dus altijd even de scholen voor de exacte data.

Regio Noord 18 feb 2017 t/m 26 feb 2017
Regio Midden 25 feb t/m 5 mrt 2017
Regio Zuid 25 feb t/m 5 mrt 2017

Nederlandse gezelligheid

Sunweb wintersport - Frankrijk - Val Thorens

Omdat een groot deel van het land tegelijkertijd vakantie heeft, is de kans groot dat je met veel Nederlanders in jouw wintersportdorp verblijft. Super gezellig voor de kids, want het is heel goed mogelijk dat zij met Nederlandse leeftijdsgenootjes in een skiklasje zitten. Maar ook gezellig voor jou! Je ontmoet al snel veel mensen en de après-ski is nooit zo gezellig als in de voorjaarsvakantie!

Fam-Fun

FamFun

Wanneer je kiest voor een Fam-Fun of Fam-Fun XL vakantie boek je een geheel verzorgde wintersport voor het hele gezin. Deze vakanties zijn inclusief Nederlandstalige skilessen voor kinderen, een oppasservice en animatie tijdens de après-ski. Kortom: volop fun voor de hele familie!

Skigarantie

sfeer

Bij Sunweb boek je jouw wintersport inclusief skigarantie. Hoewel er in de periode van de voorjaarsvakantie bijna altijd wel sneeuw ligt, kan moeder natuur besluiten roet in het eten te gooien. Wel zo fijn, dat Sunweb hier alvast rekening mee houdt. Bekijk hier aan welke voorwaarden een wintersportvakantie moet voldoen om gebruik te kunnen maken van de skigarantie.

Heb jij jouw wintersport nog niet geboekt? Bekijk dan hier al het aanbod in de voorjaarsvakantie.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?