Door |Geüpdatet op: 16 april, 2013|2.2 min leestijd|

Kun je geen genoeg krijgen van de sneeuw en wil je jouw ski’s of snowboard nog niet naar zolder brengen? Dan zijn er in Frankrijk nog diverse mogelijkheden en de sneeuwcondities zijn nog uitstekend!

Kies bijvoorbeeld voor Les Deux Alpes of La Plagne met skigebieden tot ruim boven de 3000 meter. Houd je wel van een feestje dan is de Dutchweek in Val Thorens een echte aanrader. Tijdens dit festival wordt het skiseizoen op Hollandse wijze feestelijk afgesloten. In het dorp en op de piste worden diverse feesten georganiseerd met optredens van bekende deejays zoals Sunnery James, Ryan Marciano en vele anderen. Een betere afsluiting kan ik me niet bedenken!

La Joue du Loup

Het gehele jaar door
Dit wintersportseizoen is dan misschien bijna voorbij, maar wij werken het hele jaar door aan jouw vakantie. De seizoenen lopen voor ons naadloos in elkaar over en wij zijn al volop bezig voor het wintersportseizoen 2013/2014. De inkopers maken kilometers in de Alpen op zoek naar de beste deals en contracten. Die contracten worden dan op kantoor verwerkt en alles wordt in gereedheid gebracht om de prijzen te berekenen en de beschrijvingen en foto’s online te krijgen. Met een aanbod van ruim 700 wintersportaccommodaties is dat dus flink doorwerken de komende weken.

Op tijd reserveren
Vanaf medio mei verwachten wij de eerste reizen boekbaar te hebben op de website. Maar je kunt nu al jouw ideale wintersportvakantie uitzoeken en een voorboeking maken voor het komende winterseizoen. Door nu al een voorboeking te maken, vergroot je de kans dat het appartement, chalet of de hotelkamer van je keuze ook definitief voor je geboekt kan worden voordat de reizen online in de verkoop gaan. De voorboekingen worden uiteraard op volgorde van binnenkomst door ons ingeboekt en wij vragen hiervoor een aanbetaling van 50 euro per persoon. Zodra het aanbod boekbaar is, boeken wij de gewenste accommodatie in (mits deze in ons nieuwe aanbod voorkomt). Je ontvangt zo spoedig mogelijk de volledige factuur van de reis (inclusief eventuele arrangementen en/of verzekeringen). Je hebt dan nog vijf werkdagen om wijzigingen of annuleringen aan ons door te geven. Indien je de reis annuleert, ontvang je de aanbetaling uiteraard direct terug.

Piste Le Massif du Dévoluy

Regel nu alvast je zodat je daar de komende zomermaanden geen omkijken meer naar hebt. En voor je het weet, is het weer tijd om je koude biertje of rosétje in de zomerzon in te ruilen voor een warme chocolademelk of glühwein op de piste!

Weet jij al waar je naartoe gaat komend wintersportseizoen? Laat een reactie achter!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?