Door |Geüpdatet op: 09 september, 2019|1 min leestijd|

Wat houdt “Skigarantie” precies in?

Sunweb neemt alle zorgen uit handen als het gaat om het plannen van een skivakantie. Van de inbegreepen skipas tot het boeken van een volledig pakket inclusief vluchten en transfer. Wij hebben nog iets extra! Bij jouw vliegreis naar Frankrijk krijg je van ons gratis ski materiaal. Tijdens een skivakantie naar de Alpen wil je natuurlijk maar één ding, sneeuw! Wij van Sunweb begrijpen dit natuurlijk als geen ander. Boek jouw wintersportvakantie bij Sunweb voor 14 oktober, ligt er geen sneeuw? Dan boek je volledig gratis jouw vakantie om.

Wij bieden onze unieke Skigarantie, die geldig is bij boekingen gemaakt voor 14 oktober 2019. Als jij vroeg boekt, zullen wij er alles aan doen om jou de vakantie te geven die je verdient. Dit is een van de vele voordelen van vroeg boeken in het seizoen. Van toepassing op meer dan 100 van onze bestemmingen, helemaal gratis! Als er niet genoeg sneeuw ligt annuleren of boeken wij jouw vakantie geheel gratis om.

Skigarantie is een van de manieren waardoor Sunweb de beste vakantieherinneringen creëert. Kijk rond in ons brede aanbod van Chalets en hotels voor de ultieme wintersportervaring, natuurlijk bij Sunweb.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?