Mallorca is een schitterend eiland, met prachtige vakantieadresjes. Kinderen zijn op vakantie al snel tevreden met dagen vol zon, zee, strand en/of zwembaden en dat vind je hier vast en zeker. Hoe kun je de vakantie nog net even iets specialer maken en ervoor zorgen dat deze vakantie er één wordt om nooit te vergeten? Deze vijf uitstapjes staan garant voor een dag vol plezier voor jong en oud!

1. La Reserva Mallorca

Sunweb - Mallorca - Zipline

In dit natuurpark worden natuurschoon, vermaak en avontuur perfect gecombineerd; van zwemmen in zwembaden met watervallen tot avontuurlijk zip-linen en rotsklimmen. Ook kun je er genieten van een heerlijke verzorgde lunch of de benodigdheden aanschaffen om zelf te barbecueën. Vervolgens kun je de (wilde) dieren bekijken die dit park hun thuis noemen.

2. Katmandu

Sunweb - Mallorca - Katmandu

Van een speelparadijs voor kleine kinderen tot zinderende attracties waar je bijvoorbeeld met lasers de strijd aangaat met zombies; in dit attractiepark is er voor jong en oud van alles te doen! Ga opzoek naar de Yeti of maak je klaar voor een rit door de ruimte in de 4D Experience. Als je verblijft in Hotel Sol Katmandu Park heb je onbeperkt toegang tot dit spectaculaire park, maar ook als je voor een ander vakantieadres hebt gekozen kun je hier naartoe.

3. Grotten van Drach

Sunweb - Mallorca - Grotten van Drach

Tijdens een bezoek aan de grotten van Drach vaar je over het grootste ondergrondse meer van Europa. Daar is er een onvergetelijke show te zien van lichteffecten, gecombineerd met een prachtig klassiek concert uitgevoerd door een strijkkwartet. Al is een klassiek concert misschien niet het eerste waar je kinderen mee naar toe zal nemen, is het in de surrealistische wereld van stalactieten en stalagmieten en het feit dat dit vroeger de schuilplaats was bij piratenovervallen ook voor hen een wonderlijke ervaring.

4. Aqualand

Sunweb - Mallorca - Aquapark

It’s all in the name, dit is een waterland waar de allerkleinste waterratten zich zeker zullen vermaken. Maar zeg nou eerlijk, vind je het zelf eigenlijk ook niet héél erg leuk om van de The Devil’s Tail of Kamikaze glijbaan te suizen? En anders kun je altijd gewoon lekker van het zonnetje genieten op een ligbedje, of al dobberend in de Congo River.

5. Eilandtour

Sunweb - Mallorca - Eilandtour

Wil je wat meer van het eiland zien, maar vraag je je af of de kinderen dit ook wel zien zitten? Tijdens de eilandtour zie je alles van het eiland, maar is er ook tijd om te zwemmen en een boottochtje te maken. Met een authentiek trammetje rijd je naar het dorpje Soller, waarvandaan je in een rood boemeltreintje uit 1912 naar La Palma rijdt. Niemand zal zich vervelen tijdens zo’n veelzijdig uitstapje!

Veel van deze leuke dagen zijn zo geregeld bij de Sunweb reisleiding! Zij vertellen je graag meer over het eiland, zodat je zeker weet dat je hét perfecte dagje uit voor het hele gezin uitkiest. Bekijk hier alle vakanties op het gezellige Mallorca. Nu kun je zelfs voordelige Vroegboek Deals boeken, zo kun je profiteren van verlaagde kinderprijzen!

18 januari, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter