Door |Geüpdatet op: 19 januari, 2018|2 min leestijd|

Waarom jij jouw vakantie doorbrengt in een Selections hotel? Dat ligt voor de hand: de hotels zijn stuk voor stuk kwaliteitsvolle plekken die tot in de puntjes verzorgd zijn. Een hotel is niet zomaar een Selections hotel. Daarvoor moet het eerst aan bepaalde vereisten voldoen. Vraag jij je af wat je nog meer kan verwachten van een Selections vakantie? Wij leggen het graag uit.

1. Eindeloos plezier voor kinderen

Twee jongens gaan van een gele waterglijbaan.

De Selections hotels zijn geschikt voor iedereen, maar er valt ook heel wat te beleven voor kinderen! De meeste hotels uit het Selections aanbod beschikken over meerdere zwembaden met glijbanen waar je eindeloos waterplezier beleeft. Ga van de spannende glijbanen, laat je vooruit drijven in de stroomversnelling of neem een verfrissende duik van de duikplank. Bovendien hebben veel hotels een ideale ligging aan het strand. Slechts een paar stappen voordat je met je voeten in het warme zand staat… Een héérlijk gevoel!

2. All Inclusive

Kok kookt tijdens een all inclusive buffet.

Onze Selections hotels zijn allemaal all-inclusive. Na een weekje all-inclusive genieten in een Selections-hotel kom je als herboren terug. Zet al je zorgen en stress aan de kant. Tijdens jouw vakantie hoef je nergens aan te denken; jouw grootste dilemma is welk boek je die dag gaat lezen of welk dessert je kiest van het uitgebreidde buffet.

3. Uitstekende hotels

Uitzicht vanuit kamer van Selections hotel

De Selections-hotels hebben stuk voor stuk een uitstekende klantwaardering. Het is belangrijk dat de vorige reizigers het naar hun zin hadden op jouw bestemming. Bij onze Selections-hotels kan jij met een gerust hart vertrekken. Je bent zeker van een verblijf met de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Hier voel je je meteen thuis!

4. Nederlandstalige reisleiding

Een voordeel van een vakantie met Selections is de Nederlandstalige reisleiding van Sunweb. Zij staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen en zullen jou met woord en daad bijstaan. Zonder taalbarrières, want de reisleiding spreekt gewoon Nederlands!

5. Snelle transfer

Bij aankomst op de luchthaven van bestemming word je zo snel mogelijk naar je hotel gebracht, zonder al te veel tussenstops. De transferbus stopt hoogstens drie keer. Zo neemt jouw vakantie direct een vliegende start, met het nodige comfort.

Wil jij liever in een perfect verzorgd appartement verblijven? Lees hier alles over de Selections appartementen!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?