Door |Geüpdatet op: 24 april, 2017|1.4 min leestijd|

Parkeer veilig en gemakkelijk jouw auto op één van de parkeerterreinen van Schiphol. Je kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden. Bij de meeste mogelijkheden, behalve Smart Parking, is het opladen van een elektrische auto mogelijk.

Smart Parking

Als je kiest voor Schiphol Smart Parking kun je kiezen uit een onoverdekte parkeerplek of een plek in de garage op P3 van de luchthaven. Er rijdt iedere tien minuten een bus binnen vijf minuutjes naar de vertrekhal.

Holiday Valet Parking

Bij Holiday Valet Parking geef je op P6 jouw autosleutels aan een medewerker, die vervolgens jouw auto op een beveiligde onoverdekte parkeerplaats parkeert. Er zal nooit meer dan 10 kilometer extra op de teller staan en hun route wordt bijgehouden via gps.  Vanaf P6 loop je binnen twee minuten naar de vertrekhal.

Terminal Parking

Wanneer je dicht bij de vertrek- en aankomsthallen wilt parkeren, kies je voor Terminal Parking. Je parkeert de auto in parkeergarage P1 of P2. Via een overdekt pad ben je binnen een paar minuten in de juiste vertrekhal.

Schiphol Valet Parking

Dit is nog eens luxe parkeren. Met Schiphol Valet Parking parkeer je de auto tussen vertrekhal 2 en 3. Je geeft de sleutels af en jouw auto krijgt een plek in een overdekte en beveiligde garage. Je kunt er zelfs voor kiezen om je auto te laten wassen, zodat je in een schone auto stapt. Die staat wanneer je terugkomt buiten weer op je te wachten.

Excellence Parking

Je auto parkeren en zo vertrekhal 3 inlopen kan met Excellence Parking. In deze kleine parkeergarage met extra brede vakken, parkeer je jouw auto veilig en kies je voor veel comfort.

Lees hier alles over Quick Parking.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?