Door |Geüpdatet op: 26 juni, 2017|1.7 min leestijd|

Op vakantie hou ik van zon, zee, strand en… eten! ’s Ochtends kan ik me zodra ik wakker wordt al afvragen wat ik die dag toch eens allemaal zal gaan eten. Houd jij ook zo van goed en lekker eten tijdens de vakantie? Dan zit je bij de hotels van The Three Corners helemaal goed. Hier geniet je van de meest uigebreide buffetten, overheerlijke à-la-carte menu’s én er is een bijzonder dine-around programma mogelijk bij enkele hotels.

Verrassende thema’s

Sunweb - Egypte - The Three Corners - Culinair (2)

All inclusive saai en iedere avond hetzelfde op het menu? In The Three Corners niet! Met verschillende verrassende thema-avonden kun je hier steeds weer van nieuwe gerechten genieten, De smaak van Italië, Rond de wereld, Franse romantiek en Europees buffet; het is zomaar een greep uit de talloze avonden die in de hotels georganiseerd worden.

À-la-carte smaaksensaties

Sunweb - Egypte - The Three Corners - Culinair (4)

Het restaurant Chez Pascal is vernoemd naar de één van de Lambrecht broers. Hij was niet aanwezig bij de start van The Three Corners, omdat hij in het leger zat. Door eerst de ijssalon en later het Belgische à-la-carte restaurant naar hem te vernoemen werd hij er toch een beetje bij betrokken. Dit restaurant serveert onder andere perfect gebakken steaks, zeevruchten en zeekreeftschotels. In Dolce Vita, de naam verklapt het al een beetje, kun je proeven van de Italiaanse keuken.

Overal een hapje proeven

Sunweb - Egypte - The Three Corners - Culinair (1)

Wanneer je in één van de Three Corners hotels in El Gouna verblijft, kun je een culinaire wereldreis maken. Het gastronomische DineAroundGouna kun je aanschuiven bij verschillende restaurants van deelnemende hotels. Hierdoor kun je je smaakpapillen steeds weer ergens anders prikkelen.

In bijvoorbeeld Hotel The Three Corners Rihana Resort & Rihana inn kun je van al bovengenoemde eetgelegenheden gebruik maken. Zo geniet je niet alleen van al het moois wat Egypte te bieden heeft, maar ook van de lekkerste gerechten van over de hele wereld! Als dát geen vakantievieren is!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
26 juni, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.