Door |Geüpdatet op: 03 juni, 2022|3 min leestijd|

Vakantie, wie houdt er niet van? Na een druk jaar is een heerlijke zonvakantie de ultieme beloning. Bang dat je heimwee krijgt naar je fijne bed, favoriete tv-zenders en die echte Belgische patat mét? The Three Corners is hét voorbeeld van een hotelketen die alles in huis heeft om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Lees hier alles over de plek waar je dit gevoel als nergens anders ervaart: thuis weg van huis.

Hoe het allemaal begon

Om het succes van deze hotelketen te kunnen begrijpen, nemen we je mee naar het jaar 1987. Frans Lambrecht, topconsultant in de textielsector in het Midden-Oosten, komt regelmatig in het vissersplaatsje Hurghada. Hij voorspelt zijn drie zoons dat het toerisme hier een enorme vlucht gaat nemen en dat de Rode Zee binnen afzienbare tijd net zo populair wordt als de Spaanse Costa’s. De jongens beginnen er met groot succes een ijssalon, een discotheek en een restaurant. Om de herkenbaarheid te vergroten, scharen ze alle bedrijven onder één naam; opgedragen aan de drie hoeken van de kamer waar de broers door moeder Cécile heen werden gestuurd als ze elkaar weer eens in de haren vlogen. The Three Corners is geboren.

Hotel Three Corners Rihana Resort zwembaden met palmbomen

Foto: Hotel Three Corners Rihana Resort, Rode Zee. El Gouna. Egypte

Hotels in alle soorten en maten met dezelfde topkwaliteit

De hotelketen heeft inmiddels zeven heerlijke hotels in Marsa Alam, Hurghada en El Gouna in Egypte; plaatsen waar de zon is uitgevonden en vakantie vieren het hele jaar door één groot feest is. Dankzij het grote succes zijn zij de afgelopen jaren uitgebreid met vier hotels in Budapest, Hongarije. De hotels variëren in grootte en opzet en hebben ieder een eigen imago. Wel delen ze alle zeven hetzelfde succesformule. Het concept is herkenbaar en voelbaar in elk Three Corners hotel. Van de belofte ‘Belgische gastvrijheid op haar best’ is dan ook geen woord gelogen.

De leukste faciliteiten

In The Three Corners vind je de leukste faciliteiten voor een onvergetelijke tijd. Naast het sterke familiegevoel en de open, huiselijke sfeer in ieder hotel, heeft de familie Lambrecht ook met succes de fijnste dingen van thuis naar de Rode Zee weten te brengen. Ruime kamers, heerlijke stevige bedden en goed eten. Die friet mét, die vind je in alle Three Corners hotels en dat is uniek in dit stukje van de wereld. Sommige hotels hebben zelfs een à-la-carterestaurant, waar je geniet van de lekkerste nationale en internationale gerechten. Verkoeling vind je in de vele grote zwembaden met fijne ligbedden en prachtig uitzicht op zee zoals in het adults only Hotel Three Corners Ocean View.

Zwembad met aan drie kanten zee

Foto: Hotel Three Corners Ocean View- adults only, Rode Zee, El Gouna, Egypte

Een feestje voor de kinderen

Niet alleen volwassenen, ook de kleintjes halen hun hart op in The Three Corners. Ze beleven urenlang waterpret in de zwembaden, waterglijbanen of speeltuintjes. Ieder hotel is uitgerust met een Trixie Kids Club met een Nederlands sprekend animatieteam, een waar paradijs voor kinderen. Trixie, de mascotte van de kidsclub, zorgt ervoor dat kinderen van alle leeftijden de hele dag vermaakt worden en dat ook de ouders een onbezorgde vakantie beleven. Pasta, ijsjes, frietjes en andere lekkernijen zijn er in overvloed. In het buffetrestaurant hebben zelfs de kleinste vakantiegangers ruime keuze.

Kortom: ontelbaar redenen waarom The Three Corners zo’n goed idee is voor een zonovergoten vakantie met of zonder kinderen. Bekijk hier alle hotels van The Three Corners en zoek nu alvast jouw thuis weg van huis uit!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?