Door |Geüpdatet op: 28 september, 2017|2.6 min leestijd|

In de schitterende The Three Corners hotels in Egypte staat één ding altijd voorop: gastvrijheid. De familie Lambrechts heeft van begin af aan deze belangrijke waarde doorgevoerd in al hun hotels. Zal dat de reden zijn dat veel mensen jaarlijks terugkeren naar The Three Corners hotels? Of is er een ander geheim? We vroegen het aan de familie Hermans.

Wanneer was jullie eerste vakantie in een Three Corners Hotel en welk hotel was dit?
Onze eerste vakantie was in 2008. We verbleven in The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn in El Gouna.

“Een vakantie in The Three corners in één zin? Super relaxed, prachtig!”

We begrepen dat jullie vaak terugkeren naar The Three Corners. Gaan jullie altijd naar hetzelfde hotel?
We zijn inmiddels 10 keer naar Rihana Resort geweest. Een ander Three Corners Hotel hebben wij niet geprobeerd. Wel zijn we in Ocean View gaan kijken. Dat is echt een heel ander hotel omdat het adults only is.

Waarom kiezen jullie steeds weer dit hotel en bijvoorbeeld niet een ander hotel aan de Rode Zee in Egypte?
De eerste keer verbleven we acht dagen en voelde het echt als een hotel in een sprookje van 1001 nacht, zo mooi! Dit wilden we nog een keer meemaken, maar dan twaalf dagen lang. Maar ook dat was niet voldoende, waardoor we de derde keer 15 dagen zijn gebleven. Inmiddels hadden we het personeel beter leren kennen. Wij ervaren hen als vriendelijk, behulpzaam en humoristisch. Ook bleek dat andere mensen regelmatig terugkeerden. Hierdoor ontstond er ook een band met andere gasten. Maar het belangrijkste is dat onze kinderen er vaak dezelfde kinderen troffen en er tussen hen ook een band ontstond. Daardoor keren zij er ook graag jaarlijks terug. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding goed, al zijn de prijzen nu iets gestegen.

Strandbar en uitzicht op het hotel en de lagune van The Three Corners Rihana Inn & Resort in Egypte

“Wij denken dat de behoefte aan Rihana en El Gouna inmiddels Chronisch is”; aldus de familie Hermans met een knipoog.

Wat vinden jullie van de faciliteiten in The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn?
De kamers ogen wat gedateerd, maar wij ervaren ze altijd als schoon. Er is alles aanwezig wat we nodig hebben. Het hotel is geschikt voor jong en oud. Hoewel het animatieteam wisselend is, proberen ze er altijd iets van te maken. Wat wij soms jammer vinden is dat niet alle bars de hele dag geopend zijn, zoals bijvoorbeeld de Lagoonbar.

Uitzicht op helderblauwe lagune en ligbedjes met rieten parasolletjes bij The Three Corners Rihana Resort & Inn in Egypte

Kunnen jullie meer vertellen over de ligging van het hotel en het plaatsje El Gouna?
Het heeft een schitterende ligging aan een lagune. Je kunt niet snorkelen bij het hotel maar wel op loopafstand vanaf het hotel, of met een bootje. De tuin is mooi opgezet en het ligt vlakbij het dorpje (Downtown) en de haven. Je kunt er reizen met openbaar vervoer, de tuk-tuk, geweldig! El Gouna is een prachtige en schone plek waar niet aan je wordt getrokken als je voorbij winkeltjes loopt. De excursies in de omgeving beperken zich tot snorkelen, duiken, safari’s met kameel, jeep of quad en boottochten. Het ‘echte’ Egypte is best ver weg van El Gouna.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
28 september, 2017|4 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

 1. Yolande Impens 17 november, 2017 at 2:35 pm Beantwoorden

  ik vind het alleen jammer dat je ondanks dat ze gewoon kamers voor singles hebben er toch een opleg moet betaald worden via sunweb …. ik ga nu al jaren met jullie op reis en dat twee keer per jaar … word het niet eens tijd dat jullie daar rekeing mee gaan houden dat het veel alleendstaanden tegen houd om te reizen … ik moet steeds iemand zoeken die met mij mee wil is niet leuk gewoon en ik weet van Annie en Madam <cecile dat er kamers voor singles zijn en toch moet is steeds meer dan 250 € bij ophoesten alleen

  • D den Herder 28 februari, 2018 at 1:53 pm Beantwoorden

   Dit klopt Yolanda, en er komen steeds meer alleenstaande die op reis willen/gaan. Ik denk dat Sunweb hier mee op in kan spelen en zich kan profileren in de reiswereld hiermee iets te doen.
   Een uitdaging wellicht?
   Fijnen vakantie alvast en misschien komen we elkaar nog eens tegen bij TTC in El gouna.

   • D den Herder 28 februari, 2018 at 1:55 pm Beantwoorden

    Excuses voor de grammatica en zinsopbouw, te vlug verzonden.

 2. D den Herder 28 februari, 2018 at 1:50 pm Beantwoorden

  Al weken staat een reis 8 dagen naar El Gouna TTC voor 549 euro. Zelfs gisteravond nog. Vandaag deze reis voor 599 euro 12 % korting nu 529 euro??? op de prijs van gisteravond en afgelopen weken 20 euro korting. Beetje misleidend toch….
  Een tevreden klant van Sunweb die al jaren zijn reizen boekt bij jullie!


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.