Door |Geüpdatet op: 19 december, 2017|1.8 min leestijd|

Vind je ontspanning, luxe en exclusiviteit belangrijk als je een vakantie gaat boeken? Deze luxe Excellent hotels hebben een absolute wow-factor, indrukwekkende high-end faciliteiten en een betoverende setting.

1. Hotel Maxx Royal Belek Golf Resort*****

Hotel Maxx Royal Belek Golf Resort - Sunweb Excellent

Bestemming: Belek, Turkije
Klantwaardering: 9,5
Dit luxe Excellent beach resort behoort tot de absolute top en is de ultieme plek voor een onbezorgde zonvakantie: direct aan het paradijselijke strand, perfect onderhouden tuinen en een ongekende service. Om er nog een luxe schepje bovenop te doen, geniet je in Hotel Maxx Royal Belek Golf Resort van een ultra all-inclusive verzorging.

2. Hotel Xanadu Island*****

Hotel Xanadu Island - Sunweb Excellent

Bestemming: Bodrum, Turkije
Klantwaardering: 9,4
Het prestigieuze Excellent Hotel Xanadu Island heeft een unieke ligging op een rotsachtig privéschiereiland. De eindeloze uitzichten zijn hier fantastisch. Ontspannen zal in dit ronduit perfecte resort haast vanzelf gaan, mede dankzij de all-inclusive formule.

3. Hotel Villa Cortes*****

Hotel Villa Cortes - Sunweb Excellent

Bestemming: Playa de las Americas, Tenerife
Klantwaardering: 9,1
Door de Mexicaanse charme van dit bijzondere Excellent hotel waan je je echt in Zuid-Amerika. Daar hoort natuurlijk een prachtig strand bij. In drie stappen sta je op het eigen privé strand. Tevens staat het uiterst vriendelijke hotelpersoneel van Hotel Villa Cortes continue paraat voor je. Wat heerlijk!

4. Hotel Atrium Platinum*****

Hotel Atrium Platinum - Sunweb Excellent

Bestemming: Ixia, Rhodos
Klantwaardering: 9,1
Wie helemaal tot rust wilt komen en zich volledig wilt onderdompelen in luxe, is in Hotel Atrium Platinum aan het juiste adres. Naast luxe bedden met ultra zacht beddengoed, op laden in de rustgevende spa en ultiem genieten in het Griekse rooftop restaurant, kun je vanuit iedere riante kamer wegdromen bij het schitterende uitzicht over de eindeloze Egeïsche zee.

5. Hotel Avra Imperial Beach Resort & Spa*****

Hotel Avra Imperial Beach Resort Spa - Sunweb Excellent

Bestemming: Chania, Kreta
Klantwaardering: 8,2
Het luxueuze Hotel Avra Imperial Beach Resort & Spa is al net zo mooi als de omgeving, met op steenworp afstand de kristalheldere zee en de bergen op de achtergrond. Wie geen concessies wil doen aan comfort is in dit super-de-luxe Excellent resort op de juiste plek.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
19 december, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten