Door |Geüpdatet op: 12 december, 2019|2.1 min leestijd|

Kennen jullie Sparky al?

Sparky is een heel lief vogeltje, maar helaas werd hij geboren met kleine vleugeltjes. Hierdoor kan hij niet goed vliegen, terwijl hij het liefst de hele wereld wilt zien! Gelukkig bedenkt hij steeds nieuwe creatieve manieren om andere landen te ontdekken. Jij kunt hem deze zomer tegenkomen op Kreta, Kos, Lanzarote, Mallorca, Ibiza en in Turkije!

Samen met Sparky

Sparky is een echt gezelligheidsdier. Hij houdt van samen spelletjes doen, sporten en mooie dingen maken. Zo heeft hij tal van unieke activiteiten bedacht om met alle kinderen te doen in de Sparky Kids Club. Dit doet hij samen met een paar lieve mensen die hem helpen om met alle kinderen te spelen. Het animatieteam is Nederlandstalig, wel zo handig voor de kleine vakantiegangers!

Waarom kiezen voor een Sparky Kids Club?

  • Niet alleen een ‘kinderoppas’, maar uitgebreid entertainment
  • Originele en gevarieerde activiteiten
  • Professionele Nederlandstalige begeleiding

Creatieve vogel

Sparky is ontzettend creatief. Ga maar na: het is een vogel die amper kan vliegen, en toch altijd op vakantie gaat! Door zijn creativiteit heeft hij ook allerlei leuke dingen bedacht om samen met kinderen te doen. De Sparky Kids Club is niet alleen maar een ‘kinderoppas’ of een hoekje waar kinderen een kleurplaat krijgen. Nee, met Sparky & Co gaan jullie T-shirts beschilderen, de leukste spelletjes spelen en glittertattoos zetten. Ook worden er toernooitjes, dans- en filmavonden georganiseerd en is het vaak dolle pret rondom het zwembad. Kinderen hoeven zich hier dus nooit te vervelen en deze knuffelvogel zou het maar wát leuk vinden om jullie te ontmoeten!

Tip: Sparky vindt het hartstikke leuk om samen met jullie op de foto te gaan. Laat er dus zeker een paar maken zodat jullie elkaar én de vakantie nooit meer vergeten!

Alleen voor kinderen, of…?

Kinderen vanaf vier jaar kunnen zich uitleven in de Sparky Kids Club. Jij kunt natuurlijk meedoen, maar vinden de kids het niet héél stoer om zelf met hun vriendjes te spelen, zonder dat papa of mama meekijkt? Met de zekerheid van Nederlandstalige, professionele begeleiding kun jij met alle gemak even je ogen sluiten op een ligbedje in de zon. Maar eerlijk is eerlijk, ’s avonds, als de Sparky Theme Song wordt gedraaid zal het voor iedereen moeilijk zijn om stil te blijven zitten. Zo sluit je de dag al dansend met de hele familie af!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?