Door |Geüpdatet op: 18 maart, 2022|3.6 min leestijd|

Vakantie vieren in een Iberostar hotel of resort is fantastisch! De 4- en 5-sterrenhotels van deze keten hebben de meest luxe faciliteiten, liggen op de mooiste locaties en de service is er uitstekend. Ook het eten is heerlijk en van hoge kwaliteit. Inmiddels heb ik al vele mooie vakanties gevierd in Iberostar hotels op Lanzarote, Fuerteventura, Tenerife, Tunesië en Marokko. Welke 4 mijn favorieten zijn, vertel ik je in deze blog. Lees je mee?

Kom volledig tot rust op Tenerife

Wil je er even tussenuit zonder kinderen? Ga dan voor dit adults only hotel. Hotel Iberostar Selection Sábila aan de Costa Adeje op Tenerife is modern en stijlvol ingericht. Het ligt direct aan het populaire Fañabe strand. Dit strand is bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de uitstekende kwaliteit van het water en het zand. Haal een verkoelend drankje bij een van de strandbars of waag een tochtje op de jetski of bananenboot. Het uitzicht over de azuurblauwe zee vanaf mijn ligbedje aan het fijne zwembad maakte mijn vakantie compleet. Bij aankomst boekte ik een heerlijke massage in het spa en wellness center, echt een aanrader! De kamers zijn modern en licht ingericht en hebben behalve comfortabele bedden ook vaak uitzicht over zee. Wat wil je nog meer?

zwembad aan zee

Foto: Zwembad Iberostar Selection Sábila, Tenerife

Genieten met de kinderen in Andalusië

Als je op zoek bent naar een fijne vakantieplek in Spanje om met kinderen heen te gaan, is Iberostar Málaga Playa een geweldige keuze. Ik heb hier met mijn gezin een heerlijke vakantie beleefd. Het hotel ligt aan de altijd zonnige Costa del Sol in de plaats Torrox Costa. Het hotel is prachtig en heeft een schitterend strand als achtertuin. Er is een waterpark voor kinderen en het enthousiaste animatieteam organiseert de leukste activiteiten. Wat ook fijn is aan dit hotel, is de ligging. Torrox Costa is een kleine badplaats met een mooi lang zandstrand aan een levendige boulevard. Graag een dagje op pad? Ga dan eens naar een van de andere leuke kustplaatsjes in de buurt zoals Nerja, Frigiliana en Torre del Mar. Heb je een huurauto? Dan ben je zo in het prachtige binnenland!

Iberostar hotel met zwembad

Foto: Zwembad Iberostar Málaga Playa, Torrox Costa, Spanje

Rust, luxe en gezelligheid op Mallorca

Vijfsterrenhotel Hotel Iberostar Playa de Palma is de perfecte combinatie van rust, luxe en gezelligheid! Er is een schitterend zwembad met comfortabele ligbedden en je staat in een paar stappen al met je voeten op het fijne zandstrand. Het eten is geweldig! De internationale gerechten worden allemaal vers bereid en zijn van hoge kwaliteit. Ook de kamers zijn heel fijn: zachte bedden, een licht interieur en lekker ruim. In het wellness center nam ik een heerlijke gezichtsbehandeling, zo fijn! Zin om talloze leuke winkeltjes af te struinen en ’s avonds een dansje te wagen? Neem dan een taxi naar het bruisende Palma de Mallorca, de hoofdstad van dit geweldige Spaanse eiland. Ik beloof je, deze ervaring blijft je altijd bij!

Iberostar hotel met zwembad aan zee op Mallorca

Foto: Zwembad Hotel Iberostar Playa de Palma, Mallorca

Een vakantieplek met een betoverend uitzicht

Wakker worden in je bungalow met uitzicht over een adembenemende azuurblauwe zee? Ik prees mij dagelijks de gelukkigste vrouw op aarde tijdens mijn vakantie in hotel Iberostar Creta Panorama & Mare heeft een prachtige groene tuin met tropische palmbomen, heerlijk om de nodige verkoeling te vinden op het heetst van de dag.  Ik had all inclusive geboekt en kon dus elke dag genieten van de meest heerlijke gerechten en drankjes. Zo fijn om nergens over na te hoeven denken! Het personeel is heel vriendelijk en geeft je een gevoel van thuiskomen. Huur ook zeker een auto, zodat je het prachtige Kreta kunt verkennen. Bezoek paradijselijke stranden, ontdek de prachtige natuur of ervaar de rijke cultuur. Bekijk hier alvast de 5 highlights van Kreta.

Iberostar hotel met zwembad en uitzicht over zee

Foto: Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta

Kortom, een Iberostar vakantie is altijd een goed idee! Ben jij benieuwd naar al onze vier en vijf-sterrenhotels van Iberostar in Europa? Bekijk ze op onze speciale Iberostar pagina. Inspiratie vind je op onze blog: Een heerlijke vakantie met Iberostar

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
18 maart, 2022|0 Reacties

Gerelateerde berichten