Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Iberostar hotels & resorts

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Iberostar

Ontdek de hotels en resorts van Iberostar

Beleef een luxe vakantie

Wie kiest voor een vakantie in één van de Iberostar hotels, kan een unieke locatie, ongeëvenaarde service en een verfijnde gastronomie verwachten. Deze hoogwaardige internationale hotelketen heeft als doel om al hun gasten een onvergetelijke en warme vakantie te bieden. Daarnaast zet de Iberostar keten zich in voor duurzaam toerisme. Dit doen ze door het gebruiken van herbruikbare materialen en voedingsingrediënten vanuit goede bronnen. Bij Starcamp leren kinderen op een speelse manier het belang van de natuur en het milieu. Zo laat Iberostar je genieten van een luxe vakantie met respect voor de natuur.

De Iberostar hotels in Spanje, Portugal, Tunesië en Montenegro bieden de comfort en service die je zoekt voor een relaxte zonvakantie. Droom weg op een ligbedje naast één van de verkoelende zwembaden, geniet van de uitstekende buffet- en of à-la-carte restaurants en geniet van een onvergetelijke droomvakantie.

Waarom Iberostar hotels & resorts?

  • Gelegen aan de mooiste stranden
  • Onberispelijke service & kwaliteit
  • Verfijnde gastronomie

Ontdek de Iberostar hotels:

Iberostars ‘Wave of Change’

Iberostar is met hun ‘Wave of Change’ toonaangevend op het gebied van verantwoord toerisme. Ze hebben als doel een circulaire economie te stimuleren, verantwoorde consumptie van zeevruchten te bevorderen en vervuiling van kustgebieden tegen te gaan. Iberostar wil daarom alleen nog gerecycled plastic gebruiken, afvalvrij zijn in 2025 en koolstofneutraal in 2030. Bovendien is Iberostars vis-, schaal- en schelpdierconsumptie 100% verantwoord in 2025.