Door |Geüpdatet op: 18 maart, 2022|2.7 min leestijd|

Vakantie… voor velen een moment om te ontspannen, er samen even uit te zijn, de mooiste omgevingen te ontdekken en lekker te eten. Ben je op zoek naar het complete plaatje? Dan is een Iberostar-hotel of resort een geweldig idee. Prachtige locaties, ongeëvenaarde service en een verfijnde kookkunst; je vindt het er allemaal! Ik geef je hieronder alvast een tipje van de sluier over wat je kunt verwachten tijdens een Iberostar-vakantie.

Luxe faciliteiten

Wat ik altijd zo fijn vind aan een vakantie in een Iberostar hotel, is dat ze geweldige faciliteiten bieden. Denk aan glinsterende zwembaden en luxe hotelkamers met comfortabele bedden waarin je ’s ochtends uitgerust wakker wordt. Ook qua entertainment is er volop aanbod voor alle leeftijden. Zo is er een miniclub voor de kleintjes en worden er diverse sporten en activiteiten aangeboden voor jongeren en volwassenen. Even helemaal relaxen? Vaak is er een spa en wellness aanwezig op het park. Ultiem genieten dus! Nieuwsgierig? Lees hier alles over mijn top 4 favoriete Iberostar hotels met de beste faciliteiten.

De mooiste bestemmingen in Europa

De laatste jaren ben ik naar verschillende Iberostar-hotels geweest op Lanzarote, Fuerteventura, Tenerife, Tunesië en Marokko. Al deze hotels hebben het comfort en de service die ik zoek op een zonvakantie en liggen vlakbij of aan een heerlijk strand, zo fijn! Ook ben ik fan van Iberostar Selection Lisboa want dit hotel ligt juist midden in het centrum van Lissabon (zo top voor een stedentrip)! Vorig jaar vierde ik met mijn gezin vakantie in Hotel Iberostar Selection Lanzarote Park en wat hebben we genoten! Dit prachtige familiehotel ligt vlak aan het strand en op vijf minuten wandelen van het gezellige centrum.

Verfijnde keuken en heerlijke gerechten

Lekker eten mag natuurlijk niet ontbreken op je vakantie. Want hoe heerlijk is het om soms even niet aan koken te hoeven denken en zorgeloos aan te schuiven! Dat begrijpt de Iberostar-keten maar al te goed. De hotels en resorts bieden uitstekende kwaliteit eten; vers, traditioneel, (inter)nationaal en met zorg en liefde bereid. In de buffet- en/of à-la-carterestaurants worden je de lekkerste gerechten voorgeschoteld. Zowel binnen als ook soms buiten op een dakterras of het strand. Zo geniet je tegelijkertijd van een prachtige zonsondergang. Ook is er vaak een poolbar of cocktailbar aanwezig waar je tijdens het zonnen verkoelende drankjes en lekkere snacks bestelt.

Hotel Ciudad Blanca met zwembad aan zee

Foto: Strandbar – Iberostar Ciudad Blanca

Met een gerust gevoel op vakantie

Naast dat je geniet van een heerlijke vakantie, boek je bij Iberostar ook een verantwoorde vakantie. Iberostar is namelijk met hun ‘Wave of Change’ toonaangevend op het gebied van verantwoord toerisme. Ze hebben als doel een circulaire economie te stimuleren, bevorderen verantwoorde consumptie van zeevruchten willen vervuiling van kustgebieden tegengaan. Iberostar gebruikt daarom alleen nog gerecycled plastic, wil afvalvrij zijn in 2025 en koolstofneutraal in 2030. Bovendien is hun consumptie van vis-, schaal- en schelpdierconsumptie in 2025 100% verantwoord. Ik vind dit een fijne manier van vakantie vieren.

Kan jij ook niet wachten om op vakantie te gaan naar een luxe Iberostar-hotel of resort? Bekijk ze allemaal op onze speciale Iberostar pagina. Inspiratie nodig? Lees dan mijn blog met mijn 4 favoriete hotels en resorts.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?