Door |Geüpdatet op: 06 september, 2016|1.8 min leestijd|

Natuurlijk is op wintersport gaan met het hele gezin al een groot feest, maar wil je deze winter echt iets bijzonders ervaren? Dan is het nieuwe FamFun concept zeker iets voor jou! Zo zijn er altijd Nederlandstalige skilessen voor kinderen en is animatie inclusief. Les krijgen in je eigen taal en kinderen in je klasje die je kan verstaan. Zo willen alle kinderen wel leren skiën!

Lees hier nog meer redenen om zo’n onvergetelijke FamFun vakantie te boeken:

Fun voor iedereen

FamFun
Nederlandstalige skiles, activiteiten en après-ski: met FamFun beleef je de leukste wintersportvakantie met het hele gezin! Het is een te gekke week in de sneeuw waar zowel kinderen als ouders centraal staan.

Maximaal genieten

Dit unieke concept is er op gericht om iedereen maximaal te laten genieten van een onbezorgde wintersportvakantie. Een super gezellige wintersportweek in de schoolvakanties barstensvol skifun, activiteiten en vele extra’s voor de hele familie.

Overnachten op de beste plekken

Je verblijft in een ruim appartement, chalet of een aparthotel. Er is dus veel vrijheid en privacy maar je kunt toch de service van een hotel bijboeken met maaltijden etc. En, oh ja… de accommodaties liggen altijd op of op korte loopafstand van de piste!

Nederlandstalige skilessen

FamFun
Gepassioneerde Nederlandstalige instructeurs die de kids op een hele leuke manier de fijne kneepjes van het vak leren. Binnen mum van tijd sjezen ze de berg af! Daar bij zullen speciaal geselecteerde FamFun animatoren voor je klaar staan en altijd een lach op je gezicht toveren.

Veel inclusief & scherpe prijzen

Er is aan van alles gedacht en het concept bestaat uit een FamFun basispakket inclusief skipas, Nederlandstalige skilessen en animatie en dat alles tegen superscherpe prijzen. Het FamFun XL pakket biedt naast het basispakket ook nog gratis kinderopvang (vanaf 4 jaar), après-ski en verschillende activiteiten.

Proef de FamFun sfeer in onderstaande video.

https://www.youtube.com/watch?v=i2CYOuzsLkU

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de activiteiten die tijdens de FamFun of FamFun XL week worden georganiseerd? Bekijk hier alle FamFun vakanties.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?