Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Stichting REIS MET JE HART

Heel veel mensen gaan graag op vakantie, maar lang niet iedereen heeft die luxe. Door financiële problemen kunnen zij zich een vakantie vaak niet veroorloven. Toch weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om er even tussenuit te gaan. REIS MET JE HART zet zich in voor deze mensen. Door een stukje geluk te geven, kunnen zij de vaak zorgelijke realiteit beter trotseren.REIS MET JE HART is een online platform waar vakantiegangers en mensen in financiële nood elkaar ‘ontmoeten’ volgens de principes 'Nomineer', 'Doneer' en 'Inspireer'.

Nomineer Op de website van REIS MET JE HART worden verhalen gedeeld van mensen die zich zelf geen vakantie kunnen veroorloven, maar het wel gegund wordt. Veel verhalen blijven vaak verborgen voor de buitenwereld. Pech, verdriet, eenzaamheid, financiële tegenslag: er zijn vele redenen te bedenken waarom iemand niet op vakantie kan.

Ken jij iemand die een vakantie verdient? Nomineer een kennis, vriend of familielid of buur, en vertel het persoonlijke verhaal en motiveer daarbij waarom deze persoon een verzorgde vakantie verdient.

Doneer Op de site van REIS MET JE HART vind je veel voorbeelden en verhalen van mensen die om uiteenlopende redenen niet op vakantie kunnen. Jij kunt geld doneren aan je eigen genomineerde(n) of aan andere kanjers die je een vakantie gunt. Natuurlijk bepaal jij waar jouw bijdrage terechtkomt.

Inspireer Deel een stukje geluk en laat je inspireren door verhalen die je raken.

Zij kregen een vakantie via REIS MET JE HART en vertellen wat het voor hen heeft betekend. Lees en deel de verhalen in je eigen netwerk, inspireer anderen om te nomineren en te doneren en vergroot de gunfactor.

We weten allemaal hoe leuk en ontspannen het kan zijn om op vakantie te gaan. Gun jij dit ook aan een ander? En wil jij graag iemand nomineren? Of graag anderen in financiële nood steunen door te doneren of inspireren? Kijk dan snel op www.reismetjehart.nl!