Door |Geüpdatet op: 26 april, 2017|1.6 min leestijd|

Al eerder heb je kunnen lezen dat er in de The Three Corners resorts goed is gedacht aan de allerkleinste vakantiegangers met de Trixie Kids Club. Maar met het animatieprogramma Animation World worden ook kinderen én volwassenen niet vergeten. Zo ga je met elkaar een vakantie vol gezelligheid tegemoet en het biedt de gelegenheid om andere vakantiegangers te leren kennen.

Een programma dat bij jou past

Sunweb - Egypte - The Three Corners - Animation World

Het activiteitenprogramma wisselt per hotel. De activiteiten zijn vooral ingestoken op de bezoekers van het hotel. The Three Corners Ocean View is een adults only hotel en hier is een Vitalis Wellnesscenter, waarbij yoga en body toning op het programma staan. Bij weer andere hotels, zoals The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn, zijn de programma’s veel meer gericht op families met kinderen. Zo kun je dan denken aan bijvoorbeeld gezelschapsspelen, wandel- en fietstochten, buikdansen, karaoke en bingo. En sportieve bezigheden, al dan niet in het water, horen ook altijd tot de mogelijkheden.

Licht uit, spot aan

Sunweb - Egypte - The Three Corners - Animation World

’s Avonds gaan de lichten uit en de schijwerpers aan: je kunt hier van de mooiste shows en muzikaal vermaak genieten. Het management van de hotels en een choreografe bedenken spetterende shows, iedere twee tot drie maanden wordt er een nieuwe show bedacht en uitgevoerd. Zo worden er bijvoorbeeld shows van Grease, Lord of the Dance of een vrolijke Bollywood-show opgevoerd.

Samen activiteiten ondernemen

Sunweb - Egypte - The Three Corners - Animation World

Vakantie is dé gelegenheid voor quality time met je partner, vrienden of gezin. Animation World biedt de ideale gelegenheid om met elkaar dingen te ondernemen in een ontspannende omgeving. Zo wissel je luieren op een ligbedje en gezellige activiteiten moeiteloos met elkaar af. En als je je toch liever nog even een keer omdraait op dat ligbedje, dan kan dat natuurlijk ook…

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
26 april, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten