Door |Geüpdatet op: 16 januari, 2018|1.9 min leestijd|

Met 20 of meer personen op vakantie gaan kan een heel gedoe zijn. Want hoe boek je in hemelsnaam zoveel kamers tegelijkertijd? En zijn er dan wel genoeg vluchten beschikbaar? En je gaat met de tennisvereniging, dus er moeten wel tennisbanen aanwezig zijn. En is er naast de tennisbaan wel ook nog iets te doen? En, en, en… Maak je geen zorgen, Sunweb Groepsreizen comes to the rescue!

Waar begin je?

Een groep vrienden met zonnebrillen op neemt een selfie in de zon

Je begint bij het invullen van de offerte aanvraag. Hier vul je zo specifiek mogelijk jouw wensen in. In het losse opmerkingen veld kun je dit toelichten. Dit formulier vormt een goede basis voor een eerste voorstel van mogelijkheden.

Grootte van groep nog onzeker

Een groep mensen springt hand in hand in de lucht met de zee en ondergaande zon op de achtergrond

Soms weet je dat er animo is voor een groepsreis, maar je weet niet exact hoeveel mensen van jouw vereniging/vrienden/familie/etc. mee op vakantie willen. Je kunt dan een groepsaanvraag doen voor bijvoorbeeld maximaal 100 personen. Tot een afgesproken datum heb jij de tijd om jouw exacte aantal deelnemers door te geven. Ideaal! Wanneer je zelf kamers zou boeken kan dit hoge annuleringskosten met zich meebrengen. Maar door de heldere afspraken die je met de afdeling groepsreizen maakt, ben je een stuk flexibeler.

Speciale wensen voor jouw groepsreis

Vier mensen tennissen op een blauwe tennisbaan met helderblauwe lucht.

Je kunt van te voren aangeven waar jouw vakantie aan moet voldoen. Is er ruimte nodig om te bridgen? Of zijn de duikmogelijkheden voor jouw groep erg belangrijk? Jij hoeft niet uit te zoeken waar dit allemaal mogelijk is, dat doen wij voor jou! Ter plaatse een bijzondere tapas avond regelen voor de hele groep? Wij brengen je van te voren in contact met onze reisleiding ter plaatse, zodat zelfs hier al invulling aan gegeven kan worden.

Reisleiding ter plaatse

Een drukke lobby van een hotel waar mensen slecht op te zien zijn.

Op (bijna) alle bestemmingen van Sunweb is reisleiding aanwezig. Wel zo handig, als jij vragen hebt over jouw verblijf of activiteiten. Ook in noodgevallen is de reisleiding altijd bereikbaar; prettig als je weet dat je ter plaatse altijd terecht kunt bij een bestemmingsexpert.

Meer over groepsreizen lezen en een offerte aanvragen kan via deze pagina.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?