Door |Geüpdatet op: 24 maart, 2016|3.5 min leestijd|

Hallo beste Xperience gasten,

Laat ik beginnen me even aan jullie voor te stellen: mijn naam is Lawrence Ekelmans uit Lommel, Vlaanderen, ben 26 jaar jong en werk ondertussen al enkele seizoenen voor Xperience. Of ik hiervoor gestudeerd heb? Nee, mijn grootste troef was dat ik een sportieve achtergrond had aangezien ik van de middelbare school afstudeerde met een diploma Wetenschappen – Sport. Zoals elk jong kind had je bepaalde dromen die je graag wou verwezenlijken na je studies, één daarvan was in het buitenland werken. Na wat surfwerk (op het internet bedoel ik dan) had ik de uitdaging gevonden!

Lawrence Xperience

Het plan was om mezelf in te schrijven voor het Belgische Snowblend, in het winterseizoen. Jammer genoeg zaten de inschrijvingen al vol maar stelden ze mij iets anders voor… Xperience!
Totaal onbekend, maar na alle informatie te hebben was ik meteen verkocht. Enkele sollicitaties verder zat ik in het vliegtuig richting mijn 1ste Xperience avontuur. Ik had er enorm veel zin in maar stiekem was ik wel erg zenuwachtig over wat er mij te wachten stond. Dat bleek achteraf nergens voor nodig: ik heb er de tijd van mijn leven gehad! Ik kwam terug met zoveel meer ervaring, zelfvertrouwen en niet te vergeten al die leuke verhalen.

Fit tijdens de vakantie - beachball

Xperience is zoveel meer als gewone animatie, zowel voor ons, de Holiday Makers, als voor onze gasten. Je capaciteiten groeien door onze verschillende uitdagende activiteiten. De Holiday Makers staan zeer dicht bij de gasten wat vaak tot nieuwe vriendschappen leidt. Xperience voorziet jong en oud van activiteiten, voor zowel actieve als minder actieve vakantiegangers. Van beachvolleybal, waterpolo, beachtennis en squash tot jeu de boules, darts, kubbgame en circustechnieken. Je vaardigheden worden hier echt op proef gesteld!

suppen
Een van onze topactiviteiten is zonder twijfel de Dare2Jump. Hier is het de bedoeling een pamperpaal van 4,5m te beklimmen, jezelf recht te zetten op een klein platform en van daar naar een trapeze te springen die iets verder hangt, om hem vervolgens proberen vast te grijpen. Nog zo’n populaire activiteit is Dare2Build. Hierbij is het de bedoeling dat je met bierbakken op elkaar te stapelen zo hoog mogelijk komt. Je krijgt er echt een adrenalinekick van.
De cocktailshake is ook geliefd door iedereen. Hier leren we de gasten eerst wat trucjes te doen met cocktailflessen, daarna laten we snel zien hoe je de perfecte cocktail maakt en dan is het aan de gasten zelf om een eigen alcoholische of virgin cocktail te maken. Elke avond voorzien we de gasten ook van animatie: van Nintendo Wii spelen of een film kijken op het strand tot een heuse Battle of the sexes of een Casino royal.

primalife

Momenteel zit ik voor Xperience in hotel Prima Life in Makadi, Egypte. Wanneer je hier bent is het een absolute must om te gaan snorkelen. Daarom nemen we 3x per week onze gasten mee naar onze exclusieve snorkelplekjes. Hier kun je dwalen in de schoonheid van het onderwaterleven. Onze starwatching is ook altijd interessant. Hier krijg je van ons, een stukje geschiedenis over de sterren, vertellen we over ons hedendaags heelal en verklappen we wat ons te wachten staat in de toekomst. Hier in Egypte is het zo helder aan de hemel dat er altijd iets te zien valt door de telescoop.

Je leert het land zoveel beter kennen door onze verschillende excursies.
Een van deze is Sharm el Naga, wat een echte Xperience trip is. We nemen de gasten mee naar een privéstrand waar het heel mooi is om te snorkelen en duiken. De kinderen bouwen een reusachtig zandkasteel of leren omgaan met een kite terwijl de ouders een spelletje jeu de boules of kubb spelen met de nodige verfrissing om zich heen. En in de middags genieten we samen van een heerlijke barbecue.

Kortom, Xperience staat voor: samen doen, ontdekken en beleven. Xperience tilt je vakantie naar een hoger level!

Hopelijk ben je nu net zo enthousiast als ik en zie ik je op een van onze bestemmingen.
(zonnige) groetjes,

Lawrence

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
24 maart, 2016|2 Reacties

Gerelateerde berichten