Door |Geüpdatet op: 02 maart, 2017|1.7 min leestijd|

In 1989 werd besloten de stad El Gouna vanuit een stuk woestijn te creëren. Dit zou hét paradijs voor toeristen moeten worden. En dat is gelukt. Mede dankzij de de familie Lambrecht, want zij zijn verantwoordelijk voor één van de eerste hotels in El Gouna: Hotel Three Corners Rihana Resort en Inn. En wat voor een hotel! Dit ontzettend populaire plekje diende als basis voor het vakantieparadijs dat El Gouna nu is.

Eilandjes en helderblauwe lagunes

Sunweb - Egypte - El Gouna - The Three Corners

De luxe badplaats El Gouna bestaat uit allerlei kleine eilandjes die met elkaar verbonden zijn met bruggetjes. Bijna overal word je omringd door het helderblauwe water van de lagunes en met een imposant gebergte op de achtergrond, waan je je hier haast in een sprookje. Doordat de stad vrij recent gebouwd is, kun je er van alle luxe genieten die je maar wenst tijdens de vakantie.

Een echt vakantieparadijs

Sunweb - Egypte - El Gouna - The Three Corners

Niet zo gek dus, dat Frans en Cécile Lambrecht met heel veel liefde hier een van de eerste hotels hebben opgezet. Hun visie en ideeën pasten perfect bij het beeld dat de ontwikkelaars van El Gouna hadden: een echt vakantieparadijs waar al je dagelijkse zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Na Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn volgde adults only hotel Three Corners Ocean View. Zowel families die een gezellige tijd met elkaar  willen doorbrengen als koppels die romantisch samen willen zijn kunnen hier hun ideale vakantieadres vinden.

Een culinaire wereldreis

Sunweb - Egypte - El Gouna - The Three Corners

Wanneer je in één van de prachtige Three Corners hotels in El Gouna verblijft, kun je gebruik maken van een uniek dine around programma, ‘DineAroundGouna’. Dit gastronomische programma maakt het mogelijk om een culinaire wereldreis te maken, langs restaurants van verschillende deelnemende hotels.

Je kunt hier lezen hoe de populaire hotelketen The Three Corners is ontstaan. Benieuwd naar de twee paradijsjes in El Gouna? Kijk dan snel op onze website.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
02 maart, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten