Tijdens de Griekse Weken boek je op geselecteerde data deze kindvriendelijke Selections hotels met €50 korting p.p.

Rhodos -Hotel Sunshine Rhodes

Sunweb - Griekenland - Rhodos - Sunshine Rhodes

Dit populaire hotel is perfect voor gezinnen met kinderen. Hier kun je fijn relaxen terwijl de allerkleinsten plezier maken in het kinderbadje met glijbaantjes. Er worden voor jong en oud leuke dingen georganiseerd, dus niemand hoeft zich te vervelen.

Kreta – Appartementen Theo Star

Sunweb - Griekenland - Kreta - Theo Star

Deze gerenoveerde appartementen liggen dicht bij het centrum van Malia. Ideaal, zo kun je eenvoudig de gezelligheid van het plaatsje opzoeken zonder dat jullie ver hoeven te wandelen. Met een fijn zwembad met poolbar én het strand voor de deur, wordt het hier ultiem genieten.

Corfu – Hotel Roda Beach Resort & Spa

Sunweb - Griekenland - Corfu - Roda Beach

Aan het goudgele zandstrand van Roda ligt Hotel Roda Beach Resort & Spa. De mooie tuin en het grote zwembad (mét glijbaan) zijn de ideale plek voor jong en oud om plezier te maken en te ontspannen.

Kos – Kipriotis Maris Suites

Sunweb - Griekenland - Kos - Kipriotis Maris

Het grote zwembad van Kipriotis Maris Suites wordt omgeven door wuivende palmbomen. Dit zomerse plekje met een uigebreid all inclusive programma is de ideale plek om zorgeloos te genieten met het hele gezin.

Zakynthos – Hotel Amaryllis

Sunweb - Griekenland - Zakynthos - Amaryllis

Dicht bij het strand en centrum van Kalamaki ligt Hotel Amaryllis. Je kunt hier appartementen en studio’s boeken, heerlijk voor wie wat meer ruimte zoekt dan een hotelkamer, maar wel van een goed all inclusive programma wil genieten.

Tijdens de Griekse Weken boek je een geselecteerd aanbod in Griekenland met €50 korting p.p.

10 april, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter