Door |Geüpdatet op: 10 januari, 2023|3.2 min leestijd|

In Griekenland zorgen zon, zee en zwembad voor oneindig veel plezier met je kinderen. Zeker als je voor een kindvriendelijke accommodatie kiest. Klaar met de waterpret? Dan is er vaak nog een kinderclub met afwisselende activiteiten. Het barst van de leuke familiehotels in Griekenland. Om je te helpen kiezen, vind je hier de 5 kindvriendelijkste opties op verschillende Griekse eilanden.

Rhodos -Hotel Sunshine Rhodes

Of je kleine nou net rondkruipt of bijna puber is, in Hotel Sunshine Rhodes op Rhodos is er voor ieder kind iets leuks te doen. Dit kindvriendelijke hotel in Griekenland heeft wateractiviteiten in overvloed. Terwijl jij je waagt aan een lesje aquagym, vermaken de kinderen zich in het zwembad. Er is een apart kinderbadje met glijbaantjes voor de allerkleinsten. 

Naast waterpret is er genoeg ander vermaak. Zo organiseert de kidsclub veel creatieve activiteiten en is er voor tieners een apart programma. Reken maar dat je kinderen hier vriendjes maken! ‘s Avonds gaan jullie met het hele gezin naar een typisch Griekse avond of een bijzondere show in het amfitheater. 

Ontdek Rhodos en boek je vakantie bij Hotel Sunshine Rhodes.

Kreta – Appartementen Theo Star

Op zoek naar een kindvriendelijk hotel op Kreta? Boek dan een vakantie bij Appartementen Theo Star. Het leuke van dit plekje op Kreta: het familiehotel ligt vlak bij het gezellige centrum van Malia. Ideaal, want zo kunnen jullie gemakkelijk de drukte opzoeken. Verder is het hier een kwestie van ontspannen met het hele gezin. Er is een fijn zwembad met poolbar, het strand ligt voor de deur en ‘s avonds eet je à-la-carte in het restaurant.

Enthousiast? Boek Appartementen Theo Star via Sunweb.

Corfu – Hotel Roda Beach Resort & Spa

Ga je naar Corfu en zoek je een kindvriendelijk hotel? Als je echt tot rust wilt komen, is Hotel Roda Beach Resort & Spa een goede optie. Deze accommodatie heeft alles waar je kinderen blij van worden. Zo is er een geweldige waterglijbaan, een kinderzwembad en een miniclub voor kinderen van vier tot 12 jaar. Is je kleintje nog geen jaar? Er is een baby-oppas op aanvraag en je kunt een handig babypakket bijboeken, zoals babystoel, babybadje en zelfs een kinderwagen! Dat scheelt weer inpakken. Ook wordt er in dit familiehotel in Griekenland aan volwassenen gedacht. Je vindt er een wellnesscenter met onder andere een jacuzzi, massages en schoonheidsbehandelingen. 

Klinkt als jouw droomvakantie? Boek dan Hotel Roda Beach Resort & Spa via Sunweb.

Kos – Kipriotis Maris Suites

Met Kipriotis Maris Suites kies je voor een all inclusive hotel in Griekenland. Kindvriendelijk en ook fijn voor ouders. Met eten en drinken inclusief hoef je over het eten in elk geval niet meer na te denken! Je hebt ruime keuze uit zowel typisch Griekse als internationale gerechten. Zo proef je iedere dag iets anders. Wat dit Griekse resort net buiten Kos-Stad zo kindvriendelijk maakt? Er zijn ontzettend veel activiteiten voor je kleintjes. Denk aan een miniclub, speeltuin en aparte kinderbaden. Verder is het in de minidisco altijd feest! Zelf op pad? Dan kan een oppas (tegen betaling) op de kinderen letten. 

Ga voor ultieme ontspanning en boek Kipriotis Maris Suites via Sunweb.

Zakynthos – Hotel Amaryllis

Verblijf je het liefst in een familiehotel in Griekenland met net wat meer ruimte? Dan is Hotel Amaryllis een goed idee. Je hebt hier de ruimte van een appartement of studio en het gemak van een all inclusive vakantie. De kleintjes springen op het springkussen of vermaken zich in het zwembad, terwijl jij geniet van een goed boek onder de parasol. ’s Avonds wacht er een mediterraans buffet vol gevarieerde gerechten. Meer ontdekken? Dan lopen jullie zo naar het gezellige centrum van Kalamaki

Geniet van de Griekse zon en ga voor Hotel Amaryllis op Zakynthos!

Ontdek Griekenland met het hele gezin

Zit jouw familiehotel in Griekenland ertussen? Bekijk hier ons volledige aanbod in Griekenland en vind het eiland dat bij jullie past. Op naar een ontspannen vakantie! 

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?