Door |Geüpdatet op: 11 februari, 2022|2 min leestijd|

Een (ultra) all inclusive hotel in Turkije is een fantastisch idee als je op zoek bent naar een geheel verzorgde vakantie in de zon. Turkse badplaatsen als Side, Alanya, Bodrum en Antalya zijn zeer geliefde plekken met geweldige resorts. Benieuwd wanneer een hotel zich all inclusive mag noemen? Je leest hieronder wat je kunt verwachten als je een all inclusive hotel boekt.

Een uitgebreid buffet

Als je voor een vakantie in een Turks all inclusive hotel kiest, dan weet je zeker dat je onbezorgd op reis gaat. Het enige dat jij hoeft te doen tijdens je all inclusive vakantie is je neus volgen naar het buffet- en/of à-la-carterestaurant. Laat je verrassen door de lokale Turkse en internationale gerechten. Bordje leeg? Op naar de volgende ronde! Tsja, dat dieet zal toch maar even moeten wachten tot na de vakantie, want er is veel te veel lekkers te proeven. En het fijne is: er is voor ieder wat wils, dus ook voor de kleintjes is er genoeg te vinden.

Snacks voor de kleine trek

Heb je tussen de drie maaltijden tóch nog trek gekregen? Geen zorgen, ook aan snacks is gedacht. Het is niet voor niets een geheel verzorgde vakantie. In veel all inclusive hotels in Turkije zijn snacks, ijsjes en ‘tea time’ met lekkernijen dan ook inbegrepen. Geen zorgen over boodschappen, ‘wat gaan we eten?’ en strijd aan tafel. Iedereen kiest wat hij of zij lekker vindt.

De leukste activiteiten

Je houdt natuurlijk zielsveel van je kinderen, maar een momentje rust is ook wel eens fijn (helemaal als je op vakantie bent). Ook daar wordt voor gezorgd in een all inclusive hotel. De hele dag zijn er te gekke kinderactiviteiten in de mini-club. Ook voor volwassenen is er vaak veel te beleven, zoals watersporten of strandvolleybal. Zo kun je toch je energie een beetje kwijt tussen al dat eten door! En ‘s avonds? Dan is er volop gezelligheid met dans en muziek.

Zwembaden voor de nodige verkoeling

Wat er tijdens je vakantie in het zonnige Turkije absoluut niet mag ontbreken, is natuurlijk een groot, verkoelend zwembad. Zo een waar je eigenlijk de hele dag op een luchtbedje wilt blijven dobberen met een cocktail in je hand. Heerlijk! Ook zijn er hotels met waterparken en glijbanen waar grote en kleine actiezoekers zich kunnen uitleven.

Heb jij ook zo’n zin in een geheel verzorgde vakantie naar Turkije? Bekijk dan snel ons volledige all inclusive aanbod.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?