Door |Geüpdatet op: 01 december, 2021|3.1 min leestijd|

Als je op zoek bent naar een ultraluxe all inclusive vakantie met excellente service, dan ben je in een Ikos resort in Griekenland of Spanje aan het juiste adres. Ik geniet er iedere keer weer met volle teugen van het geweldige eten, de oogverblindende privéstranden en de uitgebreide wellness faciliteiten.

De keten heeft dan ook een award gewonnen voor haar ‘infinite lifestyle formule’ welke je overal in terugziet. De veelzijdige, mediterraanse gerechten worden klaargemaakt door Michelin koks en gepresenteerd als ware kunstwerkjes op je bord. Mijn man en ik hebben beiden een drukke baan en verlangen tijdens onze vakanties dan ook naar ultieme ontspanning en luxe. Bij Ikos hoeven we werkelijk aan niets meer te denken, alles is inclusief. Ook voor onze kinderen is het een waar paradijs. Ze halen er hun hart op en beleven er onvergetelijke avonturen.

Hotel Ikos Olivia – Griekenland

Dankzij de combinatie van het moderne design met de natuurlijke kleuren, krijg ik een gevoel van rust en luxe wanneer ik rondloop in Ikos Olivia. Het hotel bevindt zich, net als alle andere Ikos hotels, pal aan een privéstrand. Zoals de naam ‘Olivia’ al doet vermoeden vind je er in de tuin prachtige olijfbomen waaronder je heerlijk tot rust komt na een frisse duik in het zwembad. Hoewel het resort in het rustige stadje Gerakini ligt, is er op het Griekse schiereiland Chalkidiki een hoop te beleven.

Zwembad met ligbedjes en uitzicht-op zee van hotel Ikos Olivia

Foto: Zwembad Ikos Olivia, Chalkidiki, Griekenland

Hotel Ikos Oceania – Griekenland

Net als Olivia, ligt Oceania op het Griekse schiereiland Chalkidiki. Je geniet hier van rust, maar het is ook een ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te ontdekken. Het hotel heeft een prachtig ‘infinity’ zwembad waar je uitzicht hebt over de helderblauwe zee. Om echt even helemaal tot rust te komen bezoek ik graag de Oceania Spa, waar ik geniet van een gezichtsbehandeling. Maar waar ik echt helemaal blij van wordt is het verrukkelijke eten, dat ik kies via een uitgebreid buffet of a la carte bestel. Je proeft dat het met liefde en kunde is bereid door de beste Michelin koks. Twijfels over de wijn? De sommelier kiest samen met jou de best passende soort uit voor jouw diner. Ook voor de cocktailliefhebbers staan er professionele shakers klaar om voor jou de lekkerste cocktails of mocktails te bereiden.

Uitzicht vanaf panorama veranda hotel oceania

Foto: Panorama veranda, hotel Ikos Oceania, Chalkidiki, Griekenland

Hotel Ikos Andalusia – Spanje

La vida es buena. Zodra ik Hotel Ikos Andalusia binnenstap word ik direct verrast. Wat een prachtige locatie, ik voel me direct thuis. Het vriendelijke personeel, de exotische palmbomen, de luxe uitstraling en de Spaanse sfeer geven mij het ultieme vakantiegevoel. Aan alle details is gedacht. De suite waarin ik met mijn gezin verblijf is zeer comfortabel. Als je tot rust wil komen en wil genieten, is dit de plek voor jou! Deze ultra all inclusive heeft zijn award dubbel en dwars verdiend. Op zoek naar avontuur? Huur een auto en ontdek al het moois dat Andalusië biedt. Of bezoek een andere mooie stad in het zuiden vanSpanje. Je hoeft je hier absoluut geen seconde te vervelen.

Uitzicht op zee op terras net vuurkorf in hotel Ikos Andalusia

Foto: romantisch terras met vuurkorf in hotel Ikos Andalusia, Andalusië – Costa del Sol, Spanje

Ben jij ook toe aan een compleet verzorgede ultra luxe vakantie in een van de Ikos hotels? Bekijk dan eens onze excellent selectie en laat je volledig in de watten leggen! Sunweb Excellent hotels zijn exclusieve resorts waar je heerlijk kunt bijkomen in een spa, riante kamer of op een bedje aan een paradijselijk strand!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?