Door |Geüpdatet op: 19 december, 2017|2.4 min leestijd|

Na al dat harde werken wil je even aan niets denken en jezelf helemaal onderdompelen in luxe. Op deze droombestemmingen is het leven van alledag ver weg en word je iedere dag wakker in een oase van rust en luxe. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

1. Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

Het ultieme luxe gevoel ervaar je natuurlijk in de rijke, moderne stad Dubai. Dubai is een waar paradijs met luxe hotels, dure jachthaven, witte stranden, azuurblauw water én zon.. heel veel zon, het hele jaar door! Deze stad straalt één en al luxe uit, waardoor alle stress letterlijk als sneeuw voor de zon verdwijnt. Je vindt hier de meest luxueuze hotels, glimmende wolkenkrabbers én de grootste shoppingmall ter wereld, waar je jouw hard verdiende centjes taxfree kunt spenderen.

2. Marbella – Spanje

Marbella

Marbella staat bekend als het luxe pareltje van de Costa del Sol. Hier voel je je een echte V.I.P. en draait alles om exclusiviteit. Spot de mooiste jachten van de rich and famous, neem een kijkje in de luxe wijk van Marbella en geniet van quality time met je liefje bij één van de glamoureuze strandtenten. Ben je een shopaholic? Dan kom je hier zeker aan je trekken in het grootste luxe-winkelgebied van Zuid-Spanje.

3. Chalkidiki – Griekenland

Chalkidiki

Tijdens een vakantie op het Griekse eiland Chalkidiki combineer je eenvoudig luxe met cultuur en natuur. De exclusieve resorts zijn van superieure kwaliteit, waardoor je gemakkelijk je verstand op nul kunt zetten, terwijl je wegdommelt op je loungebed in de zon. De stranden zijn wonderschoon en de verborgen baaitjes zijn adembenemend. Ook aan culinair genot is hier geen gebrek. Geniet tijdens een romantisch diner van een goed glas wijn. En laten er in Chalkidiki toevallig vele wijngaarden zijn..

4. Belek – Turkije

Belek

Als een hardwerkende vakantieganger ben je in Belek aan het juiste adres. In deze chique badplaats doet men erg zijn best om gasten volledig in de watten te leggen. Je kunt jezelf in ontelbaar veel hammams van top tot teen laten vertroetelen of genieten van een romantisch diner op het paradijselijke strand. Golfliefhebbers kunnen zich hier helemaal uitleven op één van de glooiende golfbanen die Belek rijk is.

5. Vilamoura – Portugal

Vilamoura

De moderne badplaats Vilamoura is een geliefde zonbestemming onder de jetset. Dankzij de goude en zeer schone zandstranden kom je al gauw in de relax-modus. Maar deze stad heeft meer te bieden.. Flaneer langs de luxe, en tevens de grootste jachthaven van Portugal, ontdek leuke winkels en restaurants in het centrum of huur zelf een privé jacht en kijk je ogen uit terwijl je langs de adembenemende kust van de Algarve vaart.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?