Door |Geüpdatet op: 14 maart, 2018|2 min leestijd|

Vakantievieren in superster-stijl, dat doe je in de wereldberoemde Hard Rock Hotels! De Hard Rock hotels hebben de hele wereld veroverd en hier vind je zoveel meer dan alleen een plaats om te verblijven. Je kiest niet voor deze hotels om alleen maar een slaapplaats te hebben, maar hier kies je voor een onvergetelijke ervaring. Het decor, de restaurants, de service en shows die er gegeven worden zijn allemaal van hetzelfde hoge niveau.

Rocken op Ibiza en Tenerife

In Europa kun je je op Ibiza en Tenerife helemaal onderdompelen in de Hard Rock wereld. Het zal je niet verbazen dat alles in deze hotels tot in de puntjes verzorgd is: van de relaxte ligbedjes bij de zwembaden en op het strand, tot de gastronomische restaurants en heerlijke bedden op de kamers. Een echte rock ’n roll levensstijl en muziek staan centraal in beide hotels. Overal in het hotel kun je naar muziek luisteren, op de kamers staan muziekboxen waarop je jouw eigen muziek, of de afspeellijsten van het hotel kunt beluisteren.

Ook rockers willen soms even relaxen…

Dat je in deze hotels kunt rocken en relaxen mag duidelijk zijn, maar er is aan meer gedacht. Sound Body biedt dé gelegenheid om de perfecte balans tussen lichaam en geest vinden. In de Rock Spa ligt een oneindige lijst aan schoonheidsbehandelingen en massages ligt klaar voor jou om uit te kiezen. Volg het Rock Om yoga programma of doe een Body Rock workout, de mogelijkheden zijn eindeloos. Vervolgens kom je helemaal bij met een speciaal voor jou gemaakte cocktail aan het strand of een trendy lounge bar.

De coolest kids in town

Niet alleen aan volwassenen is gedacht. Dus wil jij mét je gezin een unieke tijd tegemoet gaan? Kinderen van alle leeftijden hebben de tijd van hun leven in de kidsclub die in drie aparte clubs is opgedeeld: Lullaby, voor de allerkleinsten van 6 maanden tot 3 jaar oud, Hard Rock Roxity Kids Club voor kinderen van 4 tot 9 jaar oud en Teen Spirit voor kinderen van 10 tot 16 jaar oud. Een professioneel team staat klaar voor de allerkleinsten, terwijl de wat oudere kids bijvoorbeeld mee doen aan de Rock Talent Show, Save the Planet (leuk én verantwoord!) en hip hop workshops of bijvoorbeeld DJ lessen krijgen. En dit is maar een greep uit de onvergetelijke belevenissen die mogelijk zijn!

Een vakantie in een Hard Rock Hotel is iets wat je een keer ervaren wilt hebben!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
14 maart, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter