Ben jij na de ‘barre’ winter die we in Nederland achter de rug hebben, ook zo toe aan zon? In mijn hoofd staat de maand maart gelijk aan lente en ik kan het daarom maar moeilijk verkroppen dat het nog steeds koud is… Het vooruitzicht van een vakantie in mei maakt het een stuk draaglijker en ga ik dansend de dagen door, want ik weet: de zon wacht op me! We zetten vijf redenen op een rij, waardoor jij nu waarschijnlijk ook een vakantie in mei naar de zon wilt boeken!

#1. Het allerbelangrijkste, het weer!

In mei is het op veel bestemmingen al heerlijk weer. Temperaturen rond de 20 graden en vaak al iets hoger, daar droom jij toch ook van?!

#2. Alleen op de wereld…

Bijna dan… In mei kun je buiten de schoolvakanties naar de zon en dat betekent dat er vaak nog geen ladingen toeristen aanwezig zullen zijn. Geen handdoekje leggen en een foto van jouw favoriete bezienswaardigheid zonder honderden vreemde gezichten erop… Heerlijk!

#3. Gebonden aan schoolvakanties? Geen probleem!

Zwembad met felgekleurde glijbanen

In de meivakantie kun je ook nog voor de grote drukte van de zomervakantie er tussenuit met het hele gezin. Zo kan iedereen de zomer energiek en opgeladen tegemoet gaan.

#4. De scherpste deals

Uitzicht vanuit kamer van Selections hotel

Je kunt nu veel vakanties voor super scherpe prijzen boeken! Of je nu zo goedkoop mogelijk weg wilt, wat meer luxe zoekt of all inclusive wilt verblijven, wedden dat je jouw perfecte getaway naar de zon kunt vinden?

#5. Vakantie voorpret

Het uitzoeken van de vakantie en nadat je geboekt hebt uitzoeken wat je allemaal wilt doen tijdens de vakantie. Welke bezienswaardigheden ga je bezoeken? Welke boeken gaan de koffer in? Moet er nog een nieuw zomerjurkje of een zwembroek geshopt worden? Van dit soort vraagstukken kan je alleen maar vrolijk worden!

15 maart, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter