Door |Geüpdatet op: 14 januari, 2020|2.8 min leestijd|

Ben je op zoek naar een zonvakantie voor het hele gezin, ga je een weekje op wintersport met vrienden of willen jij en je lief een romantisch tripje maken? Bij Sunweb vind je een ontzettend uitgebreid aanbod in verschillende categorieën. Of je nu van luxe en verwennerij houdt of avontuurlijk bent ingesteld, bij Sunweb heb je ruime keuze uit zowel all-inclusive resorts als authentieke accommodaties.

Leuke bestemmingen

Bij Sunweb boek je niet alleen de oude vertrouwde en voor de hand liggende vakantie-adresjes. Natuurlijk bieden we die ook aan, maar bekijk ook eens de bestemmingen waar je nog niet zoveel van gehoord hebt en laat je verrassen!

Tip: Vind je het moeilijk om te kiezen waar je naartoe wilt gaan? Op onze blog vind je zowel inspirerende als informatieve artikelen over alle bestemmingen die we aanbieden, maar ook ideeën voor een bepaald reisgezelschap of -doel.

Betaalbaar en laagste prijsgarantie

De vakanties van Sunweb zijn zeer voordelig geprijsd en bovendien bieden we een laagste prijsgarantie. Zo ga je nooit de mist in en betaal je simpelweg nooit teveel voor je vakantie.

Beste website

Het zoeken naar een vakantie is natuurlijk al een groot deel van de voorpret! Niets is dus frustrerender dan een onoverzichtelijke website die niet reageert zoals jij wilt. De website van Sunweb is verkozen tot Beste Website 2019 in de categorie reisorganisaties door het Nederlandse publiek. Dat betekent dat je zorgeloos kunt surfen en eenvoudig boekt via onze gebruiksvriendelijke website.

Compleet verzorgd én ontzorgd

Jouw vakantie blijft niet beperkt tot de vliegreis en overnachting. Een shuttlebus of taxi die jullie veilig met de bagage van het vliegveld naar het hotel brengt? Een huurauto om heerlijke roadtrips te maken? Een mooie excursie om nooit meer te vergeten? Bij Sunweb heb je de mogelijkheid om allerlei leuke en handige extra’s bij te boeken. Dit kan terwijl je je vakantie boekt maar ook nog achteraf of tijdens de vakantie zelf.

Vroegboekvoordelen

Vroegboekkorting kom je wel vaker tegen, maar Sunweb gaat een stapje verder. Boek je jouw vakantie bijtijds, dan kun je bij ons profiteren van vroegboekkortingen die kunnen oplopen tot wel 300 euro. Daarbij bieden we extra veel vroegboekvoordelen zodat je van de beste deals profiteert.

Geen spijt garanties

Wil je gaan boeken maar moet je nog checken of je dan vrij kunt krijgen? Is er nog maar 1 kamer vrij en wil je nog overleggen thuis? Geen probleem, bij ons kun je gewoon boeken. Als je nu een boeking maakt, kun je deze binnen 3 dagen kosteloos annuleren.

De garanties die wij altijd aanbieden:

Verantwoord vliegen voor het klimaat

Voorheen compenseerde Sunweb Group de verwachte CO2-uitstoot van alle Sunweb Group vakanties. CO2-compensatie is een manier om ervoor te zorgen dat CO2-uitstoot wordt gereduceerd, bijvoorbeeld via investeringen in wind- en zonneparken.
Compensatie verandert echter niets aan de CO2-uitstoot van de vakanties die we aanbieden of de bredere toeristenindustrie. Daarom hebben we besloten te stoppen met het compenseren van vakanties en in plaats daarvan te investeren in de verduurzaming van ons eigen product. Een voorbeeld hiervan is de recente investering die we met onze partner Transavia hebben gedaan in duurzame vliegtuigbrandstof (Sustainable Aviation Fuel, ook wel SAF genoemd). SAF vermindert de CO2-uitstoot met tenminste 75% in vergelijking met het gebruik van traditionele fossiele brandstof en is op dit moment het meest duurzame brandstof-alternatief.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?