Royal Caribbean Logo - Reisinformatie

Je cruisevakantie is geboekt! Nog even de voorwaarden...

Gefeliciteerd je hebt je cruisevakantie met Royal Caribbean geboekt. Je gaat een fantastische vakantie beleven en nieuwe herinneringen voor het leven maken. We willen je nog graag even informeren welke voorwaarden van toepassing zijn op je cruisevakantie. Binnenkort ontvang je van ons een nieuwe email met daarin informatie hoe en wanneer je je tickets ontvangt. Voor nu, ga vast heerlijk dromen over je cruisevakantie met Royal Caribbean!

Algemene voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die jou wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302, omgezet door de wet van 21 november 2017 betreffende de verkoop van pakketreizen, gekoppelde reisarrangementen en reisdiensten. Bijgevolg kun je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Sunweb Group GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Sunweb Group GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om jou terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302.

Privacy

Jouw gegevens worden verwerkt volgens onze privacy verklaring. Wij zullen jouw gegevens gebruiken om je op de hoogte te houden van onze aanbiedingen en promoties. Wil je hier bezwaar tegen maken dan kan dat via deze link.