cruise uit rotterdam

Cruise vanuit Rotterdam

Cruise vanuit Rotterdam

Begin je cruisevakantie dichtbij huis met een vertrek vanaf Rotterdam, en beleef de ideale start van je cruise uit Nederland.

Rotterdam, beroemd om haar indrukwekkende architectuur en rijke maritieme geschiedenis, is een van de belangrijkste cruisehavens van Nederland. Diverse populaire cruiseschepen vertrekken uit de havenstad, zoals de MSC Preziosa en natuurlijk Holland America Line's schip Rotterdam. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of een mix van beide, een cruise uit Rotterdam zorgt ervoor dat je reis begint met gemak en eindigt met onvergetelijke herinneringen. Dus pak je koffers en laat je meevoeren op een onvergetelijk avontuur op zee!

Waarom op cruise vanuit Rotterdam?

De cruisehaven van Rotterdam is gelegen aan de beroemde Wilhelminakade, waar Holland America Line haar oorsprong vond. De haven is super makkelijk te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Geen gedoe met lange vluchten of ingewikkelde transfers, maar lekker ontspannen je vakantie aftrappen. Vanaf Rotterdam cruise je naar allerlei mooie bestemmingen, zoals de prachtige Noorse fjorden, IJsland en zelfs trans-Atlantische cruises naar de Caribbean en de Verenigde Staten.

  • Zorgeloos genieten: Skip de lange vluchten, transfers en het gesjouw met koffers. Jouw vakantie begint direct wanneer je in Rotterdam aan boord stapt van het cruiseschip.
  • Diversiteit aan bestemmingen: Van IJsland tot de Caribbean en het magische landschap van de Noorse fjorden, met een cruise vanuit Rotterdam ligt de wereld aan je voeten.
  • Gemakkelijk bereikbaar: De cruisehaven van Rotterdam ligt in het hart van de stad en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook zijn er veel parkeermogelijkheden in de buurt van de cruiseterminal.

Welke cruises vertrekken uit Rotterdam?

Diverse cruisemaatschappijen hebben Rotterdam als vertrekpunt. Van Holland America Line, met hun klassieke stijl en uitstekende service, tot de moderne schepen MSC Cruises en Costa Cruises, die een relaxte sfeer en veel entertainment bieden.

Bekijk alle cruises uit Rotterdam

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden