Cruises in de schoolvakanties
Cruises in de schoolvakanties

Ga op Cruise in de schoolvakanties

Ga lekker op cruisevakantie tijdens een van de schoolvakanties in Nederland

Op zoek naar een cruise tijdens de schoolvakantie? Haal het beste uit de vakantie met een spannende familie cruise voor jezelf en je dierbaren!

Kinderen van alle leeftijden zullen zich zeker vermaken aan boord; van een plons maken in de zwembaden, tot genieten van het spectaculaire entertainment en de leeftijdsgebonden kinderclubs inclusief babysitters/kinderopvang!

Of je nu de Middellandse Zee voor een paar dagen wilt verkennen of wilt ontsnappen naar het Caribisch gebied tijdens de schoolvakantie - bij Sunweb vind je al het aanbod wat je nodig hebt voor de ultieme familie-uitstap. Een vakantie om nooit te vergeten!

Bekijk hier het aanbod van cruises tijdens de verschillende schoolvakanties in Nederland:

- Cruise in de zomervakantie
- Cruise in de herfstvakantie
- Cruise in de kerstvakantie
- Cruise in de voorjaarsvakantie
- Cruise in de meivakantie

Ga lekker op cruisevakantie met je familie tijdens de schoolvakantie

Vaar tijdens de schoolvakanties over de mooiste wateren en bezoek de leukste bestemmingen, vaar spannende routes en maak onvergetelijke herinneringen voor jou en je gezin.

Er is een breed scala aan landen om te bezoeken op een cruise, evenals tal van gezinsvriendelijke cruisemaatschappijen om het perfecte schip te kiezen. Met kinderclubs in overvloed, kindvriendelijke diners en heel veel waar voor je geld.

De rederijen die bij uitstek geschikt zijn voor een cruise vakantie met kinderen zijn: