Cruise Marseille

Cruise vanuit Marseille

Cruise vanuit Marseille

Een cruise uit Marseille is een geweldige manier om de Middellandse Zee te verkennen. Vanuit deze historische havenstad kun je allerlei fantastische bestemmingen aandoen, zoals de prachtige kustlijnen van Italië en Spanje.

Marseille is een leuke stad om te ontdekken voordat je Middellandse Zee cruise begint. Wandel door de oude haven, bezoek de indrukwekkende Basiliek Notre-Dame de la Garde, en geniet van de levendige sfeer in de wijk Le Panier. En vergeet niet om een authentieke bouillabaisse, de beroemde lokale vissoep, te proeven.

Welke cruises vertrekken uit Marseille

Er zijn diverse cruisemaatschappijen die vertrekken vanuit Marseille, zoals MSC Cruises en Costa Cruises. Ze bieden een breed scala aan cruises, van luxe tot gezinsvriendelijk, met uitstekende voorzieningen en entertainment aan boord.

Boek en cruise en vlucht gemakkelijk samen

Fly & Cruise Marseille

Een groot voordeel van een cruise vanuit Marseille is de bereikbaarheid vanuit Nederland. Naast dat je de auto kunt pakken, kun je er ook voor kiezen om met het vliegtuig naar deze Mediterrane bestemming te reizen. Met (directe) vluchten vanuit Nederland ben je snel in deze bruisende stad en kun je vrijwel meteen beginnen met genieten. Geen lange reistijden, gewoon je koffers pakken en op avontuur gaan.

LEES MEER

Bekijk alles cruises uit Marseille

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden