Norwegian Cruise Line

Luxe schepen met een informele en relaxte sfeer en waanzinnig entertainment, Norwegian Cruise Line biedt de ultieme cruise ervaring voor jong en oud!

All inclusive cruisevakantie met Norwegian Cruise Line

Beleef een cruisevakantie zonder zorgen met Norwegian Cruise Line. Upgrade je verblijf met het Free At Sea-pakket en geniet van een all inclusive cruise al vanaf €99 per persoon extra.

Norwegian Cruise Line biedt een uniek aspect van cruisevakanties: Freestyle Cruising. Freestyle Cruising wordt gekenmerkt door vrijheid en flexibiliteit. Een uitgebreide keuze aan restaurants, een meer ontspannen kledingvoorschrift en een groot aanbod aan activiteiten en faciliteiten maakt een vakantie met Norwegian Cruise Line een onvergetelijke ervaring.

Norwegian Cruise Line aanbiedingen

Van zonnestralen vangen in de Caribbean, eilandhoppen aan de Middellandse Zee of de ongerepte natuur ontdekken van Noord-Europa - Norwegian Cruise Line neemt je mee naar de mooiste bestemmingen ter wereld. Boek nu en profiteer van 50% korting op je cruisevakantie. Voor nog meer comfort upgrade je naar een all inclusive cruisevakantie met het Free At Sea-pakket, inclusief maaltijden, dranken, specialiteitenrestaurants, Wi-Fi en excursietegoed.

Privé eilanden Norwegian Cruise Line

Harvest Caye en Great Stirrup Cay in de Caribbean

Welkom in het paradijs! Harvest Caye is het privé eiland van Norwegian Cruise Line in het zuiden van Belize. Dompel jezelf onder in natuurlijke schoonheid en cultuur in een oase van maar liefst 75 hectare groot. Harvest Caye is voorzien van een uitgestrekt zwembad met poolbar, een zoutwaterlagune voor watersporten, een gigantisch strand en spannende excursies, variërend van tokkelen over het eiland tot snorkelen 's werelds op een na grootste barrièrerif. Dit is het ultieme vakantiegevoel!

Een ander idyllisch privé eiland exclusief voor Norwegian Cruise Line gasten is Great Stirrup Cay in de Bahama's. Kom tot rust op witte zandstranden en geniet van de vele manieren om het paradijs te verkennen. Ga snorkelen met zeeschildpadden en kleurrijke vissen in de azuurblauwe zee, peddel langs de kust in een kajak of vlieg hoog de lucht in terwijl je over het eiland tokkelt. En vergeet niet je eigen heerlijke taco te maken bij Abaco Taco, onder het genot van een verfrissend drankje.

Norwegian Cruise Line - Duurzaamheid

Maak een bewuste keuze

Norwegian Cruise Line en duurzaamheid

Norwegian Cruise Line's wereldwijde duurzaamheidsprogramma, Sail & Sustain, is de basis van de doelstelling om een positieve impact op de samenleving en het milieu te hebben. Norwegian Cruise bezoekt bijna 500 bestemmingen wereldwijd, waardoor de wereld verkennen en reizen mogelijk is voor de gasten. Het bestaansrecht van Norwegian Cruise Line is onlosmakelijk verbonden met het behoud en bescherming van de planeet.

Norwegian Cruise Line's milieu-, sociale en bestuurlijke (ESG) strategie is gericht op vijf pijlers: het verminderen van de impact op het milieu, veilig varen, het welzijn van haar werknemers beschermen, het versterken van de gemeenschappen waarin ze opereert en er verantwoord en met integriteit mee omgaan.

Lees meer over Norwegian Cruise Line en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Norwegian Cruise Line

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijs?
Hoe betaal ik aan boord?
Wat zijn de vaccinatie vereisten van Norwegian Cruise Line?
Hoe en wanneer krijg ik mijn cruise ticket?
Ik ben mindervalide, waar moet ik rekening mee houden?

Schepen