Norwegian Cruise Line

Betaalbare familiecruises met een Amerikaanse twist

  • Gezinsvriendelijk en betaalbaar
  • Beste Cruiserederij voor Hawaï
  • Informeel en relaxt
Cruisevakanties met Norwegian Cruise Line
Cruisevakanties met Norwegian Cruise Line

Eindeloos avontuur met Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line (NCL) biedt een uniek aspect van cruisevakanties - Freestyle Cruising. Freestyle Cruising wordt gedefinieerd door vrijheid en flexibiliteit - jouw vrijheid en flexibiliteit. Norwegian Cruise Line biedt diverse en opwindende restaurants, een meer ontspannen kledingvoorschrift en meer dingen om te zien en te doen. En dat is nog maar het begin.

Norwegian Cruise Line heeft de hele cruise-ervaring ontworpen om jou de mogelijkheid te geven om te kiezen. Dit is het moment om te zien hoe anders een cruise kan zijn. Alle cruiseschepen van NCL bieden meerdere eetgelegenheden, variërend van informeel dineren tot gastronomisch dineren. Met Freestyle Cruising cruise je met een wereld aan eetgelegenheden in één week.

Norwegian Cruise Line - Hawai Cruisevakantie

15 jaar achter elkaar verkozen tot de beste cruise voor Hawaï

Een cruisevakantie in het tropische Hawaï

Voel je vrij om de zachte bries van Waikīkī je Aloha-geest te laten opwekken terwijl je op pad gaat om de Hawaiiaanse eilanden met Norwegian Cruise Line te verkennen. Geniet van de vibes terwijl je je tenen laat zinken in een wit zandstrand voordat je naar de top van Haleakalā - de enorme vulkaan van Maui - trekt. Als de zon ondergaat, maak je dan klaar voor een onvergetelijk sterrenkijken tot ver na middernacht. Je hebt genoeg tijd om de cultuur, bezienswaardigheden en lokale smaak van vijf unieke havens te verkennen, waaronder O`ahu, Maui, Hilo, Kona en Kaua`i.

Norwegian Cruise Line - Teppanyaki

Culinaire hoogtepunten

Eten voor iedere smaak op ieder moment

Met het concept "Freestyle Dining" biedt Norwegian Cruise Line zowel vrijheid als flexibiliteit, zodat u tijdens uw vakantie kunt doen wat u wilt. De selectie van restaurants is groot aan boord van alle schepen van Norwegian Cruise Line, met wel 20 verschillende eetgelegenheden op sommige schepen. Bekende restaurants van Norwegian Cruise Line zijn het Cagney's Steak House, het Franse Le Bistro en het visrestaurant Ocean Blue. Voor de kinderen zijn er natuurlijk ook voldoende hamburger's en pizza's om te eten.

Privé-eilanden Norwegian Cruise Line

Harvest Caye en Great Stirrup Bay in de Caribbean

Welkom in het paradijs! Harvest Caye is het privé-eiland van Norwegian Cruise Line in het zuiden van Belize (Caribisch gebied). Dompel jezelf onder in natuurlijke schoonheid en cultuur in een oase van 75 hectare met een uitgestrekt zwembad met een bar in het water, een zoutwaterlagune voor watersporten, een exclusief strand van 7 hectare en spannende excursies aan wal, variërend van tokkelen over het eiland tot snorkelen 's werelds op een na grootste barrièrerif. Great Stirrup Cay, is een idyllisch privé-eilandparadijs exclusief voor Norwegian Cruise Line gasten. Kom tot rust op witte zandstranden en geniet van de vele manieren om het paradijs te verkennen. Snorkel met zeeschildpadden en kleurrijke vissen in warme turquoise wateren. Vaar rustig langs de kustlijn in een kajak, of vlieg hoog de lucht in terwijl je over het eiland tokkelt. Maak je eigen heerlijke taco bij de gratis Abaco Taco, onder het genot van een verfrissend drankje.

Norwegian Cruise Line - Duurzaamheid

Maak een bewuste keuze

Norwegian Cruise Line en duurzaamheid

Norwegian Cruise Line's wereldwijde duurzaamheidsprogramma, Sail & Sustain, is gecentreerd rond hun doelstelling om een positieve impact op de samenleving en het milieu te hebben. Norwegian Cruise bezoekt bijna 500 bestemmingen wereldwijd, waardoor hun gasten in de mogelijkheid zijn om te reizen en de wereld te verkennen. Het bestaansrecht van Norwegian Cruise Line is onlosmakelijk verbonden met het behoud van de planeet en de bescherming van de gemeenschappelijke hulpbronnen.

Norwegian Cruise Line's milieu-, sociale en bestuurlijke (ESG) strategie is gericht op vijf pijlers: het verminderen van hun impact op het milieu, veilig varen, het welzijn van haar werknemers te beschermen, het versterken van de gemeenschappen waarin ze opereert en acteren op basis van integriteit en verantwoording.

Lees meer over Norwegian Cruise Line en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Norwegian Cruise Line

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijs?
Hoe betaal ik aan boord?
Wat zijn de vaccinatie vereisten van Norwegian Cruise Line?
Hoe en wanneer krijg ik mijn cruise ticket?

Schepen