Norwegian Cruise Line
20

Norwegian Cruise Line

Waanzinnige schepen met een informele en relaxte sfeer en fantastisch entertainment, Norwegian Cruise Line biedt de ultieme cruise ervaring voor jong en oud! De rederij tilt cruisevakanties naar een nieuw niveau dankzij het unieke Freestyle Cruising-concept, waarmee je geniet van nóg meer vrijheid en flexibiliteit aan boord.

Families
Koppels
Freestyle Cruising
Waterpark
Free At Sea

Populaire bestemmingen

Ontdek Norwegian Cruise Line

Great Stirrup Cay

PRIVÉ EILANDEN NORWEGIAN CRUISE LINE

Harvest Caye en Great Stirrup Cay in de Caribbean

Welkom in het paradijs! Harvest Caye is het privé eiland van Norwegian Cruise Line in het zuiden van Belize. Dompel jezelf onder in natuurlijke schoonheid en cultuur in een oase van maar liefst 75 hectare groot. Harvest Caye is voorzien van een uitgestrekt zwembad met poolbar, een zoutwaterlagune voor watersporten, een gigantisch strand en spannende excursies, variërend van tokkelen over het eiland tot snorkelen 's werelds op een na grootste barrièrerif. Dit is het ultieme vakantiegevoel! Een ander idyllisch privé eiland van Norwegian Cruise Line is Great Stirrup Cay in de Bahama's. Kom tot rust op witte zandstranden en geniet van de vele manieren om het paradijs te verkennen. Ga snorkelen met zeeschildpadden en kleurrijke vissen, peddel langs de kust in een kajak of vlieg hoog de lucht in terwijl je over het eiland tokkelt. En vergeet niet je eigen heerlijke taco te maken bij Abaco Taco, onder het genot van een verfrissend drankje.

Norwegian Cruise Line - Duurzaamheid

MAAK EEN BEWUSTE KEUZE

Norwegian Cruise Line en duurzaamheid

Norwegian Cruise Line's wereldwijde duurzaamheidsprogramma, Sail & Sustain, is de basis van de doelstelling om een positieve impact op de samenleving en het milieu te hebben. Norwegian Cruise bezoekt bijna 500 bestemmingen wereldwijd, waardoor de wereld verkennen en reizen mogelijk is voor de gasten. Het bestaansrecht van Norwegian Cruise Line is onlosmakelijk verbonden met het behoud en bescherming van de planeet. Norwegian Cruise Line's milieu-, sociale en bestuurlijke (ESG) strategie is gericht op vijf pijlers: het verminderen van de impact op het milieu, veilig varen, het welzijn van haar werknemers beschermen, het versterken van de gemeenschappen waarin ze opereert en er verantwoord en met integriteit mee omgaan.

Lees meer over Norwegian Cruise Line en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Norwegian Cruise Line

Belangrijke reisinformatie
Wat is er bij de prijs inbegrepen?
Hoe betaal ik aan boord?
Hoe en wanneer krijg ik mijn cruise ticket?
Ik ben mindervalide, waar moet ik rekening mee houden?

Schepen

Wij vonden