Cruise Miami Caribbean

Cruise vanuit Miami

Ga op cruise vanuit Miami

Miami is een van de populairste vertrekhavens in de Verenigde Staten. Cruiseschepen die hier vandaan vertrekken, reizen de hele wereld over. Maar met name de Caribbean is een van de populairste cruisebestemmingen.

Miami is de perfecte plek om je Caribbean cruise te starten. Geniet van het prachtige South Beach, wandel door het kleurrijke Art Deco District en ervaar de levendige sfeer van Little Havana. Proef de heerlijke lokale keuken en laat je meevoeren door de muziek en dans die overal te vinden is. Vanuit Miami cruise je naar een tal van tropische bestemmingen, zoals de Bahama's, Jamaica, de Kaaimaneilanden en zelfs verder naar Midden- en Zuid-Amerika. Je avontuur begint in een stad die zelf al vol leven en energie zit.

Welke cruises vertrekken uit Miami?

Veel grote cruisemaatschappijen, zoals Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line en MSC Cruises, vertrekken vanuit Miami. Deze maatschappijen bieden een breed scala aan cruises, van luxe tot gezinsvriendelijk, met uitstekende voorzieningen en entertainment aan boord.

Fly & Cruise

Fly & Cruise Miami

Een groot voordeel van een cruise vanuit Miami is de gemakkelijke bereikbaarheid vanuit Nederland. Met (directe) vluchten naar Miami ben je snel in de stad, zodat je vakantie direct kan beginnen. En voor nog meer gemak, boek je ook een of meerdere hotelovernachtingen bij je reis. Zo begint en eindigt je vakantie super ontspannen.

LEES MEER

Bekijk alle cruises uit Miami

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden