Zuid-Amerika

Verwen jezelf met een feest voor de zintuigen tijdens een epische Zuid-Amerika cruise. Voel het ritme van meer dan duizend jaar geschiedenis en cultuur terwijl je geniet van een ongelooflijke variëteit aan natuur en regionale gerechten.

Zuid-Amerika cruise

Cruisevakantie Zuid-Amerika

Met een regio zo gevarieerd als Zuid-Amerika is het moeilijk om te kiezen waar je begint. Cruises op de Amazonerivier brengen je dichtbij het regenwoud en de inheemse bevolking. De Galapagoseilanden bij Ecuador zijn een must voor natuurliefhebbers en een trektocht naar Machu Picchu is perfect voor actievelingen. Ten slotte neemt een 'Rond-de-Hoorn'-cruise passagiers mee van Brazilië naar het zuidelijke puntje van Argentinië, voordat ze de fjorden van Chili verkennen.

Spectaculaire monumenten, adembenemende landschappen en unieke ervaringen van schip tot wal zullen je inspireren en verrassen. Ontdek de cultuur en geschiedenis, geniet van de warme glimlach van de vriendelijke lokale bevolking, van heerlijke wijnen en gerechten en dans op de muziek van de tango tijdens een cruisevakantie in Zuid-Amerika. Geniet van het avontuur en de opwinding van een Zuid-Amerika cruise en kom als herboren terug!

Is Zuid-Amerika toch niet direct iets voor jou? Bekijk ook onze andere cruisebestemmingen of bezoek Zuid-Amerika tijdens een wereldcruise en het continent met andere werelddelen.

Wij vonden