Last minute cruises

Last minute cruises: koffers pakken en gáán

Een weekje relaxen onder de zon, de natuur induiken of spontaan op stedentrip? Met een last minute cruisevakantie vertrek jij binnen zes weken en geniet je van een flinke dosis comfort aan boord van de mooiste cruiseschepen.

Boek nu je last minute cruise en krijg tot wel 35% korting!

Waar ga jij naartoe?

Luxe cruise fjorden

Hoog tijd voor vakantie

Extra korting op last minute cruises

Een cruisevakantie is een geweldige manier om te ontsnappen aan het dagelijks leven. Met een last minute cruise garandeer jij jezelf van een geweldige vakantie én profiteer je van extra last minute korting!

- Geniet van hoge kortingen tot 35% op je last minute cruisevakantie

- Vertrek je in de huidige of komende maand, dan ontvang je nog eens 5% extra korting (m.u.v. cruises vertrekkend vanuit Nederland)

- De korting is van toepassing op geselecteerde cruisemaatschappijen

Wacht niet te lang met boeken en zet koers naar jouw volgende cruise avontuur!

Last minute cruise

Haal het beste uit je cruisevakantie!

De voordelen van last minute cruises

Last minute een cruisevakantie boeken heeft meerdere voordelen:

- Prijs: Cruisemaatschappijen willen natuurlijk zoveel mogelijk hutten verkopen en bieden daarom vaak scherpe aanbiedingen op last minute boekingen. Dit kan leiden tot extra voordeel op je reis.

- Snel op vakantie: Kun jij niet wachten om je cruise avontuur te starten? Met een last minute cruisevakantie vertrek je binnen nu en zes weken naar jouw droombestemming. Lekker spontaan!

- Avontuurlijk & flexibel: Ben je niet gebonden aan een bepaalde vakantieperiode, zoals de schoolvakanties? Dan is last minute een cruise boeken niet alleen ideaal, maar ook hartstikke avontuurlijk! Bij Sunweb kun je al een week na je boeking vertrekken op cruisevakantie.

- Veelzijdig aanbod: Het aanbod aan last minute cruises is groot. Er is altijd wel een cruise last minute beschikbaar die jou naar je droombestemming brengt.

Bekijk alle last minute cruisevakanties

Wij vonden