Royal Caribbean

Beste cruiserederij voor gezinsvakantie

  • Ervaar de Amerikaanse cultuur op een cruise
  • Ongeloofelijke, te gekke, attracties aan boord
  • Innovatieve cruiseschepen
Royal Caribbean - CocoCay
Royal Caribbean - CocoCay

Eindeloos avontuur met Royal Caribbean

Royal Caribbean betekent plezier en avontuur voor de families en stellen die van cruisevakanties houden. Er is zoveel te doen en te genieten op een Royal Caribbean schip. Rij in een botsauto, ga ziplinen of schaatsen - of oefen zelfs gesimuleerd vliegen op de Royal Caribbean Quantum klasse schepen!

Vang een golf op de FlowRider® of neem de kinderen mee naar de minigolfbaan. Je kunt zelfs leren duiken wanneer je een Royal Caribbean cruise boekt. Als je na al dat plezier toe bent aan wat rust, ontsnap je naar het Solarium, alleen voor volwassenen. Leer taalvaardigheden, sieraden maken, of salsa dansen. Natuurlijk kun je ook gewoon deelnemen aan een wijnproeverij of kijken naar een kookdemonstratie, het is allemaal aan jou. Keuze te over!

Royal Caribbean - Flowrider

Ervaar 24/7 plezier en opwinding

Royal Caribbean haalt het maximale uit je vakantie

Royal Caribbean biedt cruises voor actieve mensen van alle leeftijden. Geen cruise rederij heeft zoveel verschillende entertainment venues en attracties aan boord dan Royal Caribbean. Wat te denken van de glijbanen Typhoon en Cycloon, of Flowrider en Tidal Wave. En wil je 's avonds genieten van hoogstaand entertainment bezoek dan één van de broadway-stijl shows en dans tot in de kleine uurtjes in de nachtclub.

Royal Caribbean - Cococay

Perfect Day Island at Cococay, Bahamas

Royal Caribbean Cococay

Dit zijn geen normale vakantiedagen. Met een bezoek aan Cococay verander je vakantie in een onvergetelijke ervaring. Neem de hoogste waterglijbaan van Noord-Amerika en maak een foto van maximaal 140 meter hoog in een heliumballon. Neem een drankje aan de swim-up bar en geniet van het tafereel in het grootste zoetwaterzwembad van de Bahama's. Of proef Bora Bora met je eigen Floating Cabana. Dit is een perfecte dag bij CocoCay het privé-eiland van Royal Caribbean.

Royal Caribbean - Duurzaamheid

Maak een bewuste keuze

Royal Caribbean en duurzaamheid

Bij Royal Caribbean is respect voor de oceaan en onze planeet geen keuze, het is een manier van leven. Royal Caribbean ontwerpt de meest efficiënte schepen mogelijk en hun cruiseschepen zijn schoner dan ooit te voren. Royal Caribbean kijkt 30 jaar in de toekomst, maar ook naar hoe ze hun bestaande vloot van schepen kunnen verbeteren. Ze worden beter met elke nieuwe klasse van schepen. Van het verminderen van het energieverbruik en het zuiveren van emissies tot afvalbeheer en het verminderen van plastics, Royal Caribbean is toegewijd aan een voortdurend streven naar vooruitgang. Het naleven, en meer doen dan, van internationale regelgeving is van cruciaal belang voor het succes van het bedrijf en voor behoud van onze planeet. Bij Royal Caribbean loopt men voorop bij veranderingen in de cruisesector en houden ze zich aan een hogere standaard.

Lees meer over Royal Caribbean en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Royal Caribbean

Belangrijke reisinformatie
Wat is allemaal bij de prijs inbegrepen bij Royal Caribbean?
Hoe betaal ik aan boord bij Royal Caribbean?
Wat zijn de vaccinatie vereisten van Royal Caribbean?
Hoe en wanneer krijg ik mijn ticket en/of kan ik inchecken bij Royal Caribbean?

Schepen