Royal Caribbean
29

Royal Caribbean

Een cruisevakantie met Royal Caribbean is er een om nooit te vergeten! De extravagante schepen met te gekke (water)attracties bieden het perfecte decor voor een gezinsvakantie. Wat dacht je van een rondje in de botsauto's, ziplinen of de golven trotseren op de indoor surfsimulator FlowRider®... Vervelen is geen optie!

Families
Koppels
Waterpark
Entertainment
Funschepen

Bestemmingen

Ontdek Royal Caribbean

Royal Caribbean - Flowrider

Ervaar 24/7 plezier en opwinding

Entertainment

Royal Caribbean biedt cruises aan voor actieve mensen van alle leeftijden. Geen enkele cruiserederij heeft zoveel entertainment en attracties aan boord als Royal Caribbean. Wat te denken van de glijbanen Typhoon en Cycloon, of Flowrider en Tidal Wave. En wil je 's avonds genieten van hoogstaand entertainment, bezoek dan een van de shows in Broadway-stijl en dans tot in de late uurtjes in de nachtclub.

Royal Caribbean privé eiland Perfect Day at CocoCay

Ontdek Royal Caribbean's privé eiland in de Bahama's

Perfect Day at CocoCay

Met een bezoek aan Cococay verandert je vakantie in een onvergetelijke ervaring. Neem de hoogste waterglijbaan van Noord-Amerika en maak een foto van 140 meter hoog in een luchtballon. Trek een baantje in het grootste zoetwaterzwembad van de Bahama's en geniet van een tropisch drankje aan de swim-up bar. Of proef Bora Bora op je eigen Floating Cabana. Dit is een perfecte dag bij CocoCay het privé eiland van Royal Caribbean.

Royal Caribbean - Duurzaamheid

Maak een bewuste keuze

Royal Caribbean en duurzaamheid

Bij Royal Caribbean is respect voor de oceaan en onze planeet geen keuze, het is een manier van leven. Royal Caribbean ontwerpt de meest efficiënte en milieuvriendelijke schepen mogelijk. Royal Caribbean kijkt 30 jaar in de toekomst, maar ook naar hoe ze hun bestaande vloot van schepen kunnen verbeteren. En met elke nieuwe klasse worden de schepen nog beter. Het energieverbruik vermindert, de emissies worden zuiverder, het afval wordt beter beheerd en single-use plastic wordt verminderd. Royal Caribbean is toegewijd aan een voortdurend streven naar vooruitgang. Het naleven, maar ook het nog beter doen dan de internationale regelgeving voorschrijft, is van cruciaal belang voor het succes van het bedrijf en voor het behoud van onze planeet. Royal Caribbean loopt voorop bij veranderingen in de cruisesector en houdt zich aan een hogere standaard.

Lees meer over Royal Caribbean en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Royal Caribbean

Belangrijke reisinformatie
Wat is er bij de prijs inbegrepen bij Royal Caribbean?
Hoe betaal ik aan boord bij Royal Caribbean?
Hoe en wanneer krijg ik mijn ticket en/of kan ik inchecken bij Royal Caribbean?
Ik ben mindervalide, waar moet ik rekening mee houden?

Schepen

Wij vonden