Radiance of the Seas - Royal Caribbean

Radiance of the Seas

Ga comfortabel op avontuur met Radiance of the Seas. Dit cruiseschip heeft alles voor een onbezorgde cruisevakantie. Een luxe spa, fijne sportfaciliteiten, top entertainment voor jong en oud. Iedereen vermaakt zich op de Radiance of the Seas

De naam van dit schip verraadt het al: Radiance of the Seas is het eerste schip uit de Radiance-klasse van Royal Caribbean. In vergelijking met veel andere cruiseschepen van deze familievriendelijke cruisemaatschappij is Radiance of the Seas wat kleiner - er kunnen 2.300 passagiers aan boord - wat zorgt voor een geborgen en warme sfeer. Radiance of the Seas is een cruiseschip waarop je je snel thuis voelt. Het is ingericht met bijzondere kunstschatten. Van schilderijen tot beeldhouwwerk. En overal is glas, zodat je vanuit allerlei hoeken wordt verrast door een fantastisch uitzicht. Pak ook de lift naar boven voor eindeloze vergezichten. 

Radiance of the Seas biedt tal van faciliteiten om volledig te relaxen. Geniet van een ontspannen avond uit in het Aurora theater en laat je verrassen door de sprankelende acts van muzikanten, jongleurs, acrobaten, dansers en zangers. Bezoek elke avond een ander restaurant: de gerechten die worden geserveerd tijdens jouw cruisevakantie zijn een sensatie voor de smaakpapillen en een lust voor het oog. En de vele luxe winkels aan boord tillen de uitdrukking ‘shop till you drop’ naar een nieuwe dimensie. Jongeren hebben de tijd van hun leven in hun eigen club op dek 12, kinderen vermaken zich prima bij het zwembad, de animatieclub of de klimmuur.

Schip kenmerken

Tewaterlating2001
 Passagiers2300
Bemanningsleden859
Dekken13
Breedte
32
m
Lengte
293
m
Gewicht
90090
BT
Snelheid
25
kn

Radiance of the Seas

Ontspan in de fantasierijke inrichting van het overdekte solarium, bekijk een Broadway-show en ervaar de sfeer van het klassieke Amerikaanse jacht dat de inspiratie was voor de creatie van de Radiance of the Seas. Je bent hier welkom om het beste van de iets grotere schepen van Royal Caribbean te ervaren die zijn uitgerust met een exclusiever pakket.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Livemuziek, themafeesten, bioscoop en op Las Vegas-geïnspireerde shows in het grote theater. Radiance of the Seas verveelt nooit.

Wij vonden

Andere zusterschepen