Star of the Seas

Star of the Seas

Star of the Seas

Maak kennis met Star of the Seas, de allernieuwste toevoeging aan Royal Caribbean's Icon Class. Star of the Seas wordt een baanbrekend cruiseschip, vol spannende attracties, innovatieve faciliteiten en spectaculair entertainment.

Star of the Seas staat gepland om haar eerste vaart te maken in de zomer van 2025. Net als zusterschip Icon of the Seas, wordt ook Star of the Seas aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG), wat het een van de duurzaamste schepen uit de vloot maakt. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom Star of the Seas een uniek cruiseschip is. Wat dacht je van zes recordbrekende waterglijbanen en een angstaanjagende uitdaging hoog boven de zee. Zeven spetterende zwembaden met episch uitzicht. Meer dan 40 manieren om te dineren en drinken. Entertainment dat het huis op z'n kop zet. Plus, stops bij de bekroonde Perfect Day in CocoCay op elke afvaart. En er wordt nog veel meer onthuld in afwachting van de grote aankomst in de zomer van 2025...

Populaire bestemmingen

Schip kenmerken

Tewaterlating2025
 Passagiers7600
Bemanningsleden2350
Dekken19
Breedte
65
m
Lengte
365
m
Gewicht
250800
BT
Snelheid
22
kn

Star of the Seas

Star of the Seas, het volgende vakantie-icoon, geeft gezinnen nóg meer plezier met recordbrekende waterglijbanen, uitdagingen op grote hoogtes, en zeven unieke zwembaden waarin je kunt ontspannen met een adembenemend uitzicht. Er zijn meer dan 40 eet- en drinkgelegenheden, er is 's avonds entertainment en je kunt bij CocoCay de bekroonde Perfect Day bezoeken. Hier beleef je gegarandeerd onvergetelijke ervaringen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Star of the Seas biedt fantastisch entertainment met de duizelingwekkende AquaDomeSM, waar optredens boordevol stunts plaatsvinden. Geniet ook van de geweldige ijs- en watershows in de mooie arena Absolute ZeroSM. Hier vindt je Broadway-waardige sensaties, briljante comedy's en livemuziek op zee. Berreid je voor op een baanbrekende entertainmentervaring die het hele gezin versteld doet staan!

Wij vonden

Andere zusterschepen