Mariner of the Seas - Royal Caribbean

Mariner of the Seas

Op Mariner of the Seas is het puur genieten. Of je nu met VR-bril op je neus springt op een bungeetrampoline, de golven trotseert op de surfsimulator of volledig ontspant in de luxe sauna: je cruisevakantie op Mariner of the Seas is een ervaring die diepe indruk maakt. 

Mariner of the Seas behoort tot de Voyager-klasse van het familievriendelijke Royal Caribbean en biedt plaats aan ruim 3.000 gasten. Omdat het daarmee wat kleiner is dan veel andere cruiseschepen is de sfeer intiem, gastvrij en aangenaam. De kunst waarmee het cruiseschip overvloedig gedecoreerd is in de Jungendstil draagt daar zeker aan bij. De Royal Promenade - dat vier dekken beslaat - vormt het hart van het cruiseschip. Hier wemelt het van de winkels, restaurants en bars. 

Jong en oud vermaken zich eindeloos op Mariner of the Seas. Bubbel weg in een van de hot tubs op het dek, bind de schaatsen onder op de ijsbaan, boek een dansles, beleef een heerlijke avond uit in het casino of verwen je smaakpapillen in de wijnbar. De H2O-zone vol stroomversnellingen en waterkanonnen staat garant voor waterpret bij jong en oud. In de Kids Club kunnen kinderen bovendien knutselen, gamen en meedoen met de vele activiteiten van het entertainmentteam. Terwijl hun oudere broers en zussen de tijd van hun leven hebben met leeftijdsgenoten in de disco. Deze cruisevakantie kan niet meer stuk. 

Schip kenmerken

Tewaterlating2003
 Passagiers3138
Bemanningsleden1181
Dekken15
Breedte
39
m
Lengte
311
m
Gewicht
138000
BT
Snelheid
22
kn

Mariner of the Seas

Surf op de golven van de Flowrider, sta versteld van de schaatskunsten tijdens de ijsshow of geniet van het uitzicht vanuit de jacuzzi die 30 meter boven het wateroppervlak hangt. Mariner of the Seas is het perfecte alternatief voor zowel de actieve als de relaxte reiziger.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Geniet van livemuziek, themafeesten, de nachtclub Viking Crown Lounge en op Las Vegas geïnspireerde shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen