Enchantment of the Seas - Royal Caribbean

Enchantment of the Seas

Een cruise met Enchantment of the Seas is een avontuur om nooit te vergeten. Op het schip vind je een overdaad aan comfort en plezier. Of je nu een cocktail wilt drinken in een bar met uitzicht op zee, een avondje vermaak zoekt in een casino of gaat voor een extra vitamine D shot in een luxe solarium: op Enchantment of the Seas kan het allemaal.

Het cruiseschip Enchantment of the Seas is wat kleiner dan de meeste andere schepen van Royal Caribbean. Dit zorgt voor een gemoedelijke en aangename sfeer. Enchantment of the Seas won de afgelopen jaren vier prijzen, onder andere voor eten en entertainment. Je kunt tijdens je cruisevakantie op dit cruiseschip dan ook zalig dineren, welk restaurant je ook kiest. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het geweldige entertainmentaanbod, waaronder dagelijkse theatershows, goochelaars en livemuziek.

Er valt nog meer te beleven op Enchantment of the Seas. Nergens kom je zo tot rust als in de Vitality Spa. Gun jezelf een heerlijke massage, verwen jezelf met een beauty behandeling of laat je nagels doen. Zin in een goede workout? Leef je uit in het Vitality Fitness Center of boek een lesje spinning, yoga of pilates. In de Royal Caribbean Arcade vermaken kinderen én volwassenen zich urenlang met de leukste games. Ook leuk voor de kids: een spectaculaire klimmuur, trampolines en natuurlijk de Kids Club Adventure Ocean met leuke animatieprogramma’s zoals schminken en schattenjachten. En voor baby’s en peuters is er kinderopvang, zodat je als vader of moeder écht even tot jezelf kunt komen.

Schip kenmerken

Tewaterlating1997
 Passagiers2435
Bemanningsleden766
Dekken12
Breedte
32
m
Lengte
301
m
Gewicht
82910
BT
Snelheid
22
kn

Enchantment of the Seas

Ontspan in het overdekte solarium, bekijk een Broadway-show en geniet van het eindeloze uitzicht op de oceaan door grote panoramavensters. Een cruise op de Enchantment of the Seas is een ervaring om nooit meer te vergeten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Geniet van livemuziek, themafeesten, de nachtclub Viking Crown Lounge en op Las Vegas geïnspireerde shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen