Icon of the Seas

Icon of the Seas

Bestemmingen

Populaire cruises

Icon of the Seas

Welkom aan boord van Icon of the Seas, het eerste schip van Royal Caribbean's Icon-klasse. Het allergrootste cruiseschip ter wereld is een ware recordbreker en barst van de innovatieve, luxe en extravagante faciliteiten.

Icon of the Seas vaart in januari 2024 uit met de nieuwste innovaties en andere kenmerkende eigenschappen van Royal Caribbean. De Icon of the Seas is het eerste van drie Royal Caribbean cruiseschepen dat wordt aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG) - de schoonste fossiele brandstof die vandaag de dag beschikbaar is voor cruiseschepen. Maar dat is niet alles wat Icon of the Seas zo bijzonder maakt. Het cruiseschip verbreekt namelijk het ene na het andere record. Met plaats voor bijna 10.000 mensen aan boord is Icon of the Seas officieel het grootste cruiseschip ter wereld, een eer die nu is toebedeeld aan zusterschip Wonder of the Seas. De Icon of the Seas beschikt over het grootste drijvende waterpark met maar liefst zes wildwaterglijbanen, inclusief de langste glijbaan op zee. Daarnaast is het schip uitgerust met de hoogste waterval op zee, maar liefst acht verschillende themagebieden en zeven zwembaden. Icon of the Seas vaart voornamelijk in de Caribbean, waarbij ze iedere reis een stop maakt bij Royal Caribbean's privé eiland Perfect Day at CocoCay.

Schip kenmerken

Tewaterlating2024
 Passagiers7600
Bemanningsleden2350
Dekken20
Breedte
64
m
Lengte
365
m
Gewicht
250800
BT
Snelheid
22
kn

Icon of the Seas

Welkom aan boord van Icon of the Seas! Dit is niet zomaar een schip, dit is een heel bijzonder avontuur van een andere categorie. Het allereerste schip in een heel nieuwe klasse, Icon Class, die voor het eerst uitkomt in 2023. Aan boord zijn vijf nieuwe bestemmingen, verspreid over acht buurten met thema-entertainment, restaurants, bars en ervaringen. Er zijn ook drie zones die passagiers al kennen van andere Royal Caribbean-schepen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Artiesten van wereldklasse verlichten het podium avond na avond met originele producties in het Royal Theater en adembenemende ijsshows en watershows bij Absolute ZeroSM, de grootste ijsbaan die er is, volledig ontworpen voor grotere producties om indruk te maken op het hele gezin.

Wij vonden

Andere zusterschepen